Pop it: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να κολλήσεις

Πρόκειται για το νέο must-have fidget παιχνίδι!

Το νέο trend που φιγουράρει το τελευταίο διάστημα στα social media και έχει κάνει μικρούς και μεγάλους να κολλήσουν, δεν είναι άλλο από το Pop it. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει ενθουσιάσει τους χρήστες του TikTok και ανεβάζουν το ένα βίντεο μετά το άλλο.

Και αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι αυτό, θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο περιγραφική γίνεται... Υπάρχει κάτι πιο ικανοποιητικό και χαλαρωτικό από το να σπας τις φουσκάλες από το υλικό που τυλίγουμε τα εύθραυστα αντικείμενα; Νομίζω πως όχι! Είναι κάτι που μπορούμε να καθίσουμε να το κάνουμε με τις ώρες. Κάτι παρόμοιο είναι και το Pop it, η τελευταία τρέλα για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

https://www.instagram.com/p/CU7aAkzrYT7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

10 επιτραπέζια παιχνίδια για να μην ξαναβαρεθείς στο σπίτι

Πώς παίζεται το Pop it και ποιος ο λόγος ύπαρξής του

Το μόνο που έχεις να κάνεις μόλις πιάσεις στα χέρια σου το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να πιέσεις τις φουσκάλες προς τα κάτω και να απολαύσεις τον ήχο που κάνουν. Στη συνέχεια, μπορείς να αναποδογυρίσεις το gadget και να ξεκινήσεις από την αρχή.

Το Pop it δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν πολύ άγχος ή ένταση συσσωρευμένη μέσα τους, να απελευθερώσουν τα νεύρα και να αποκαταστήσουν τη διάθεσή τους. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει το αγαπημένο σου!



Το TikTok έχει τρελαθεί με το Pop it

Τα παιχνίδια Pop It έγιναν ευρέως γνωστά μέσα από το Tik Tok, όπου χρήστες όλων των ηλικιών ανεβάζουν βίντεο με τα πολυάριθμα Pop It που διαθέτουν, σε όλα τα σχήματα, χρώματα και μεγέθη που μπορείς να φανταστείς. Βιντεοσκοπούν τον εαυτό τους την ώρα που πιέζουν προς τα κάτω τις φουσκάλες και καθένα από αυτά δημιουργεί και έναν διαφορετικό ήχο, ανάλογα με το μέγεθος και το υλικό του.

Μόνο το hashtag #PopIt έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 δισεκατομμύρια προβολές στο Tik Tok!

Δες τα Tik Tok videos, που έχουμε συγκεντρώσει για να καταλάβεις πώς παίζεται το Pop It.

Είναι ό,τι πιο εύκολο κυκλοφορεί σε παιχνίδι!

Μπορείς να το παίξεις και με την παρέα σου!

Cover photo: @lojacellsolutions

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved