Έφηβη έσωσε τρία σκιουράκια μετά την καταστροφή της φωλιάς τους από τυφώνα

Η έφηβη Villavaso έσωσε ορφανά σκιουράκια από τυφώνα.

Τον περασμένο μήνα, ο τυφώνας Ida έπληξε την πολιτεία της Λουιζιάνα και κατέστρεψε τις ζωές εκατομμυρίων κατοίκων. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που υπέφεραν λόγω της καταιγίδας - πολλά ζώα επίσης ταλαιπωρήθηκαν.

Τους έσωσε τη ζωή

Όταν η 15χρονη Bailee Villavaso και η οικογένειά της εκκένωναν την πόλη, η έφηβη εντόπισε τη φωλιά ενός σκίουρου στο έδαφος που είχε πεταχτεί από ένα δέντρο. Μέσα υπήρχαν τρία μωρά σκίουροι, χωρίς τη μητέρα τους.

Φοιτητικό σπίτι: 3 τρόποι να κάνεις τη γάτα σου να εξοικειωθεί στον νέο της χώρο

keimeno keimeno

Η Villavaso δεν ήθελε να αφήσει πίσω τα ευάλωτα ζώα, οπότε έσπευσε στο σπίτι να πάρει ένα κουτί και μια κουβέρτα. «Σκέπασα τους σκίουρους με την πετσέτα και τους έβαλα στο κουτί με τα κλινοσκεπάσματα», αποκαλύπτει η νεαρή κοπέλα.

«Οι σκίουροι ήταν εξαιρετικά ευάλωτοι και μαζεύτηκαν για να μείνουν ζεστοί». Η κοπέλα προσέγγισε ένα μέλος της οικογένειάς της, που είναι κτηνίατρος, και ζήτησε συμβουλές για το πώς να φροντίσει τους σκίουρους.

Ο Alvin, ο Simon και ο Theodore

Έγινε η θετή μαμά τους και τους ονόμασε Alvin, Simon, Theodore, εμπνευσμένη από τα διάσημα καρτούν. «Μόλις οι σκίουροι έφαγαν, άρχισαν να αποκτούν ενέργεια. Μετά από περίπου 24 ώρες, ενθουσιάστηκαν αρκετά για να τρέξουν και να παίξουν», θυμάται η έφηβη κοπέλα. «Οι σκίουροι άρχισαν να σκαρφαλώνουν και να τρέχουν πάνω μου», προσθέτει, «Λατρεύω τα ζώα!», εξομολογείται η Villavaso.

main main

Είναι ασφαλείς τώρα

«Επικοινώνησα με μερικές φιλοζωικές εταιρείες, αλλά μου είπαν ότι ήταν γεμάτες και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν», είπε η 15χρονη. «Θα συνεχίσω να επικοινωνώ με κέντρα αποκατάστασης ζώων». Μέχρι τότε... Αυτοί οι χαριτωμένοι σκίουροι φαίνονται αρκετά ευτυχισμένοι και εγκατεστημένοι στο προσωρινό τους σπίτι. Στο σπίτι της Villavaso.



Το βίντεο τα λέει όλα! Και εμείς χαιρόμαστε που υπάρχουν έως και σήμερα τέτοιοι άνθρωποι που φροντίζουν αδύναμες και ευαίσθητες ψυχές!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved