Κι όμως! 30’ αρκούν για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου

Θα ιδρώσεις σίγουρα και θα δεις να γίνεται δουλίτσα.

Είσαι έτοιμη να κάψεις μερικές θερμίδες και να κάνεις ένα αερόβιο πρόγραμμα που πραγματικά θα σε κάνει να ιδρώσεις; Το έντονο πρόγραμμα είναι σύντομο, διαρκεί μόλις μισή ώρα, και θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και λίπος ακόμη και μετά το τέλος του.

To καλύτερο κομμάτι; Δεν έχει επαναληπτικές ασκήσεις και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να βαρεθείς στη διάρκεια του προγράμματος..

Αν συνεχίσεις σε αυτό το link εδώ θα μάθεις όλα όσα θες να ξέρεις για να κάνεις σωστά τα push ups.

Το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και λίπος

Σίγουρα στην ηλικία σου οι θερμίδες και το λίπος θα έπρεπε να είναι το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί, αν όμως πήρες κάποια περιττά κιλά στη διάρκεια των Πανελληνίων και θέλεις να τα χάσεις, εκτός από σωστή διατροφή, μπορείς να κάνεις και λίγη γυμναστική.

Το συγκεκριμένο αερόβιο πρόγραμμα υψηλής έντασης θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν έχει επαναληπτικές ασκήσεις και επίσης δεν θα χρειαστείς κάποιον εξοπλισμό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσεις σε όλο σου το σώμα την αδρεναλίνη και την ένταση. Κάθε άσκηση γίνεται για περίπου 45” με 15” διάλειμμα στις ενδιάμεσες κινήσεις.

via GIPHY

Θέλεις να βάλεις στο πρόγραμμα και τα push ups; Έχουμε κάποια tips

Αν και πρόκειται για μία κατά γενική ομολογία πολύ αποτελεσματική άσκηση, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο στην εκτέλεση, ειδικά αν δεν την κάνεις συχνά. Άσε που είναι και πολύ εύκολο να υποπέσεις σε κάποια λάθη που έχουν να κάνουν με τη στάση του σώματός σου.

Στο μεταξύ βάλε κολάν και αθλητικά και ετοιμάσου για ένα αερόβιο που θα σε κάνει να ιδρώσεις πολύ.




Cover photo: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved