5 hobbies που ξεκινήσαμε στην καραντίνα και θα υιοθετήσουμε και μετά από αυτή

Μήπως σε βάζουμε σε ιδέες;

Είναι γεγονός πως η καραντίνα μας έβγαλε από τα συνηθισμένα, η επανένταξη στην καθημερινότητα όμως είναι πιο κοντά από ποτέ. Ακόμη κι αν ανοίγει ο καιρός, ακόμη κι αν αδημονείς να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες έχει ριζώσει στο μυαλό σου η σκέψη πως μπορείς να περάσεις δημιουργικό και χαρούμενο χρόνο ακόμη και μέσα στο σπίτι κι αν μας ρωτάς αυτή είναι μια αλήθεια που αργήσαμε όλοι να παραδεχτούμε.

Τελικά εκείνο που μας περιορίζει από το να προσαρμοστούμε σε νέες συνήθειες είναι μόνο ο τρόμος προς το άγνωστο και ναι, το σπίτι είναι το καταφύγιο μας, το μέρος που γυρνάμε και νιώθουμε ασφάλεια, όχι ασφυξία.

Αφού μείναμε λοιπόν μέσα και αφού είδαμε πώς είναι να γεμίζουμε το χρόνο μας παραγωγικά και ευχάριστα στο σπίτι ανακαλύψαμε και νέα hobbies που όχι μόνο θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα αλλά μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη κι όταν πάψει να υφίσταται το… lockdown, εμείς πάντως τα δοκιμάσαμε και τα λατρέψαμε.

Ασκήσεις στο σπίτι, γυμναστική μέσα από πλατφόρμες. Αυτό μπορεί να μοιάζει βαρετό δεν είναι όμως. Η δυνατότητα που σου δίνεται να γυμναστείς ό,τι ώρα θέλεις, στην άνεση του σπιτιού σου, με τη βοήθεια ειδικών αλλά και μέσα από videos είναι μοναδική.

Μη ξεχνάς πως ακόμη και ο χορός είναι στο πρόγραμμα. Στην ίδια λογική με τα παραπάνω tutorials! Ο χορός ήταν πάντα μέσα στα αγαπημένα μας hobbies που πάντα θέλαμε να ξεκινήσουμε ποτέ όμως δε μας έβγαλε ο δρόμος έξω από κάποια σχολή.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved