St. Valentine's: 8 ιδέες για δώρα για τον αγαπημένο σου

΄Εφτασε η πιο ερωτική μέρα του χρόνου και σου έχουμε μερικές ιδέες.

Όταν λοιπόν έχει φτάσει ο Φεβρουάριος αυτό αυτόματα σημαίνει ότι αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την πολυπόθητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πριν αρχίσω θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι single αύτη η μέρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου.

Έτσι λοιπόν επειδή θέλω να σε βοηθήσω, έκανα την έρευνα μου, συγκέντρωσα τα στοιχεία μου και είμαι έτοιμη να σου τα παρουσιάσω και νομίζω ότι στο τέλος θα μου ανάψεις λαμπάδα ίσα με το μπόι μου.

1) Αρχικά αν είσαι ρομαντική ψυχή και λάτρης του καφέ και θες να πίνεις μαζί με το αγόρι σου το καφεδάκι σας τότε ένα σετ κούπες με κάποιο μήνυμα αγάπης είναι η τέλεια επιλογή και πολύ χρηστική.

2) Αν πάλι είσαι τολμηρή μην φοβηθείς να του διαλέξεις ένα πολύ ωραίο και σαγηνευτικό άρωμα, πίστεψε με δεν θα απογοητευθεί. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις και με skincare προϊόντα, (όπως after shave lotion ή κρέμα προσώπου, γιατί ποιος είπε ότι το skincare είναι μόνο γυναικεία υπόθεση?

3) Φυσικά μπορείς αντί να αγοράσεις κάτι, να φτιάξεις μόνη σου ένα collage με τις πιο αγαπημένες σας στιγμές και να του το χαρίσεις, διότι πάντα το handmade έχει άλλη χάρη.

4) Ξέρω ότι μέσα σ' αυτή την lockdown περίοδο που διανύουμε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για να βγείτε κάπου έξω, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις άπραγη. Οργάνωσε λοιπόν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι σου με μένου φτιαγμένο από τα χεράκια σου. Απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός και μερικά αρωματικά κεράκια είναι αρκετά για να κάνουν αυτή τη βραδιά ξεχωριστή.

5) Αν στο αγόρι σου του αρέσει να φοράει διάφορα chain και δερμάτινα βραχιόλια τότε κάτι τέτοιο θα τον ενθουσιάσει.

6) Ακόμα αν θες να ακολουθήσεις την πεπατημένη, τότε η πιο save επιλογή είναι το ρούχο. Ένα πουκάμισο στο αγαπημένο του χρώμα, ένα φούτερ ( που φυσικά θα το φοράς εσύ περισσότερο, δεν θα κρυφτείς από μένα!) ή ακόμα και ένα trendy σκούφο, που θα απογειώνει το στυλ του.

7) Σου έχω την λύση αν ο σύντροφός σου είναι gamer και του αρέσουν τα gadgets. Γι’ αυτό ένα ζευγάρι ακουστικά πιστεύω θα τα τιμήσει δεόντος. Ακόμα και αν είναι πιο αθλητικός μια πολύ ωραία ιδέα είναι το smartwatch.

8) Εάν ο φίλος σου είναι βιβλιοφάγος τότε η αγορά του αγαπημένου του βιβλίου είναι μονόδρομος.

Νομίζω ότι κάλυψα όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να βρίσκεσαι, να σε έβγαλα από την δύσκολη θέση και αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή τόσο για σένα, όσο και για το αγόρι σου.

Και να θυμάσαι ότι όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν περιμένεις τον Άγιο Βαλεντίνο να στο επιβεβαιώσει! Κάθε μέρα είναι το ίδιο μοναδική.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved