Κανείς δεν περίμενε τη δήλωση της σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής

Πολλοί θα είχαν εντελώς διαφορετική άποψη στη θέση της.

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που έχουν αφήσει ιστορία. Πολλές για να είμαστε ακριβείς. Η κάθε μία από αυτές το έχει καταφέρει για έναν πολύ διαφορετικό λόγο. Μία μπορεί να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη στην απόδοση της ιστορίας. Άλλη να έχει μία σκηνοθεσία που να σε βάζει τελείως στο κλίμα. Μία διαφορετική να δημιουργεί νέους ορίζοντες για το genre στο οποίο ανήκει.

Σε κάθε περίπτωση, μερικές παραγωγές έχουν μείνει απλά αξέχαστες στους θεατές και υπάρχει πολύ καλός λόγος που αυτό συνέβη. Πάρε, για παράδειγμα, τους Πειρατές της Καραϊβικής. Έχουν κυκλοφορήσει πέντε ταινίες -2003, 2006, 2007, 2011, 2017- αποφέροντας σε κέρδη δισεκατομμύρια δολάρια.

Αναμενόμενα, λοιπόν, οι πρωταγωνιστές των ταινιών θα ανέβαιναν στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και του Hollywood. Είναι αυτοί που κυριαρχούν στη λίστα των σκηνοθετών και που όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουν.




Μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες των ταινιών μίλησε σχετικά με τη συμμετοχή της σε αυτές, σημειώνοντας τα συναισθήματα που της δημιούργησαν. Και, όχι, δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς.

Τι εννοούμε με αυτό; Η ηθοποιός δήλωσε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που υπάρχει στη φαντασία κάποιου αναφορικά με την επιτυχία της μέσα από τις εξαιρετικά επιτυχημένες ταινίες στις οποίες έχει παίξει.

Δες ακριβώς τι δήλωσε στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved