Ημέρα των Ερωτευμένων: 10 έξυπνα και αστεία insta captions για να ξεχωρίσεις

Άσε τα ξεπερασμένα quotes και γράψε κάτι τέτοιο.

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά και πράγματι παρά την καραντίνα και τον κορονοϊό πρέπει να γιορτάσεις όπως ακριβώς του αρμόζει. Αν και θα βρίσκεσαι μέσα θα μπορέσεις να βγεις για μια μετακίνηση 6 στο κοντινότερο πάρκο με το αγόρι σου και μάλιστα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από όσες φαντάζεσαι.

Μπορείς να γιορτάσεις ακόμη και στο σπίτι, διοργανώνοντας ένα… διαδικτυακό ρομαντικό δείπνο, στέλνοντας μια κάρτα και μια υπέροχη σοκολάτα στο αγόρι σου ή ακόμη να βρεις κάποιο δώρο που ήδη θα πρέπει να σκεφτείς και να το στείλεις με τη βοήθεια μιας online παραγγελίας.



Λοιπόν αν το καλοσκεφτείς, η φετινή ημέρα των ερωτευμένων δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία προηγούμενη και εκτός από όλες τις ιδέες που μπορείς να σκαρφιστείς για να κάνεις μια όμορφη έκπληξη στο αγόρι σου μη ξεχνάς πως τα social media για ακόμη μια φορά είναι με το μέρος σου. Μπορείς να δείξεις την αγάπη σου με αυτόν το τρόπο όχι όμως με ξεπερασμένες αφιερώσεις και ρομαντικά quotes-τα οποία φυσικά αγαπάμε- αλλά με έξυπνα και χαριτωμένα captions που σε κανένα άλλο προφίλ δεν θα υπάρχουν.

Τι θα έλεγες λοιπόν να φτιάξεις ένα κολλάζ με τις καλύτερες φωτογραφίες σας, ή ακόμη και ένα video και στη λεζάντα να «παίξεις» με έξυπνα λογοπαίγνια που θα φανερώνουν πόσο χιούμορ έχεις αλλά και πόσο ερωτευμένη είσαι;

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved