Chadwick Boseman: Η σημαντική δήλωση για την τελευταία του ταινία

Ένας άνθρωπος που τον γνώρισε σχολιάζει.

Ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Chadwick Boseman δεν είναι πια εδώ. O ηθοποιός που αγαπήσαμε στον ρόλο του Black Panther στη Marvel άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Αυγούστου 2020 μετά από χρόνια μάχη του με τον καρκίνο. Το σοκ ήταν μεγάλο για το κοινό και το πένθος για τον κινηματογράφο ακόμα μεγαλύτερο.

Έκτοτε, βγαίνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του και το πώς ήταν ως άνθρωπος που μας κάνουν να τον αγαπάμε περισσότερο.

Ο Delroy Lindo, ο ηθοποιός που έπαιξε μαζί του στην τελευταία ταινία που πρόλαβε να γυρίσει -Da Dive Bloods-, δήλωσε στους The Los Angeles Times:

«Αυτό που εκτιμώ αφάνταστα είναι το γεγονός ότι ο Chadwick ήταν ανοιχτός και καλοδεχόταν τον γιο μου (στο σετ), κάτι που για μένα είναι ενδεικτικό για το βάθος της ενσυναίσθησής του. Μαζί με αυτό ήταν το μέγεθος και το εύρος του ταλέντου του. Η πρώτη σκηνή στην οποία δούλεψε στην ταινία μαζί μου ήταν η σκηνή που διαδραματίζεται στο τέλος, όταν ο χαρακτήρας του και ο δικός μου συναντιούνται. Αυτή ήταν η πρώτη ημέρα του στη δουλειά. Εκείνος κι εγώ είχαμε συναντηθεί πολύ, πολύ σύντομα, για 5 ή 10 λεπτά πριν να δουλέψουμε μαζί με αυτήν τη σκηνή, και απλά το έκανε. Ήταν έτοιμος. Ήταν αφοσιωμένος. Ήταν μέσα σε αυτό»




Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved