Πώς θα διοργανώσεις το διάβασμά σου τις ημέρες των γιορτών

Κάνε σωστό προγραμματισμό

Με τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια, τα στολίδια, τις βόλτες, τις επισκέψεις και τα γλυκά μπορεί και να μην νιώθεις και μεγάλη όρεξη για διάβασμα. Τα διαγωνίσματα όμως θα σε περιμένουν και τη νέα χρονιά. Δες πώς μπορείς να βρεις χρόνο για αποτελεσματικό διάβασμα και μέσα στις γιορτές, χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου βόλτες.

Φτιάξε ένα πρόγραμμα

Υπολόγισε περίπου όλα τα πάρτι, τις γιορτές, τα ψώνια και τις νυχτερινές εξόδους που θα έχεις τις ημέρες των Χριστουγέννων και δες πόσος χρόνος σου έχει μείνει. Κοίταξε καλά και όλες τις εργασίες και το διάβασμα που έχεις και μοίρασε τις ώρες σου σωστά.

Διάβασε στο δρόμο

Όταν θα φτιάχνεις το πρόγραμμά σου, καλό θα ήταν να υπολογίσεις και λίγο χρόνο από αυτόν που μπορείς να ξοδέψεις για διάβασμα ταξιδεύοντας με κάποιο αεροπλάνο ή με το αυτοκίνητο. Έτσι, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου θα έχεις κάνει λίγη δουλειά και θα έχεις περισσότερο χρόνο για διασκέδαση ή χαλάρωση, χωρίς ενοχές.

Βγες από το σπίτι

Αν οι γιορτές στο σπίτι σου σημαίνουν ένα σαλόνι γεμάτο συγγενείς ή παιδιά, είναι σίγουρα δύσκολο να διαβάσεις κλεισμένη στο δωμάτιό σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας για διάβασμα στη βιβλιοθήκη ή σε κάποια ειδική καφετέρια με αναγνωστήριο, ώστε να γυρίσεις σπίτι πιο ορεξάτη και χωρίς άγχος για να απολαύσεις την παρέα της οικογένειάς σου.

5 γρήγορες κινήσεις που πρέπει να κάνεις αν βλέπεις κάποιον μπροστά σου να δέχεται bullying;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved