Η αποκάλυψη για το μέλλον των Peaky Blinders θα δικαιώσει κάθε φαν

Το είχαμε ακούσει ως σενάριο, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται.

Δεν προλάβαμε καλά – καλά να συνειδητοποιήσουμε τη χαρά από την έναρξη των γυρισμάτων της έκτης σεζόν Peaky Blinders και μία άλλη μέχρι τώρα φήμη έρχεται να επιβεβαιωθεί και να δώσει ικανοποίηση στους απανταχού φανς της διάσημης σειράς. Λογικό, βέβαια, αυτές οι ανακοινώσεις να γίνονται τώρα που σιγά-σιγά τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά με τον κορονοϊό και οι παραγωγές έχουν βρει τρόπους να βάζουν τις διαδικασίες σε μία σειρά με ασφάλεια.

Η έκτη σεζόν, όπως μας έχουν πληροφορήσει, θα είναι και η τελευταία της σειράς. Όμως, ο δημιουργός, Steven Knight, μίλησε στο Deadline και αποκάλυψε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί, απλώς με έναν διαφορετικό τρόπο. Ποιος θα είναι αυτός; Οι Blinders ετοιμάζονται για να πάνε στους κινηματογράφους.




«Ο Covid άλλαξε τα σχέδιά μας. Αλλά μπορώ να πω ότι το πλάνο μου από την αρχή ήταν να τελειώσω τους Peaky με μία ταινία. Αυτό πρόκειται να συμβεί»
, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την τελευταία σεζόν, η executive producer Caryn Mandabach δήλωσε σχετικά: «Η τελευταία σεζόν των αγαπημένων μας Peaky Blinders θα είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. Η απίστευτη ικανότητα του Steve να είναι προφητικός για τα γεγονότα του κόσμου μπορεί να συναγωνιστεί μόνο με την ικανότητά του να κάνει τον Tommy Shelby τον πιο αξέχαστο χαρακτήρα που έχει υπάρξει»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο επικές στιγμές της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved