Ο Rick Grimes του Walking Dead αποκτά δική του ταινία και έχουμε update

Λάτρεις των zombies, ετοιμαστείτε για δράση.

Το The Walking Dead αρχίσαμε να το παρακολουθούμε ήδη από τα πρώτα του επεισόδια. Είναι από τις σειρές που καταφέρνουν να σε κερδίζουν με τα πρώτα κιόλας λεπτά. Αυτό, βέβαια, πρέπει να γίνεται ώστε να αρχίσεις δυναμικά την ενασχόλησή σου με το όποιο story. Υπήρχε αγωνία και σασπένς κατευθείαν και κάθε σκηνή σε άγχωνε για το τι επρόκειτο να επακολουθήσει. Με τα zombies να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα παντού, τα πράγματα τα λες και λίγο δύσκολα.

Με το The Walking Dead να έχει κλείσει 10 σεζόν στην τηλεόραση, αν το παρακολουθείς, ξέρεις ότι ο Rick Grimes ήταν επάξια πρωταγωνιστής για το μεγαλύτερο κομμάτι. Αναμενόμενα, λοιπόν, πρόκειται να αποκτήσει μία πιο κινηματογραφική μεταφορά. Μάλιστα, ο chief creative officer Scott Gimple αναφέρθηκε ακόμα και σε τριλογία, χωρίς, όμως, να ξέρουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς θα περιλαμβάνεται.




Ο Andrew Lincoln που υποδύεται τον Grimes μίλησε στο ABC και μοιράστηκε ένα update σχετικά με την ταινία.

«Τα σχέδια του Lincoln, που περιλαμβάνουν μία ταινία Walking Dead, έχουν πάει πίσω με την πανδημία, αλλά ελπίζει ότι η ταινία θα αρχίσει γυρίσματα μέσα στην άνοιξη. ‘Το νιώθεις σαν να υπάρχει μία συγκεκριμένη αίσθηση αισιοδοξίας και το ιππικό έρχεται με τα εμβόλια’, είπε. ‘Και υπάρχει μία πραγματική αίσθηση ανανέωσης, καλώς εχόντων των πραγμάτων’», έγραψε το ScreenRant.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved