Η Disneyland έκλεισε και ένα «θεός» σκέφτηκε να κάνει το απίστευτο

Δε θα πούμε ψέματα. Το ζηλέψαμε.

Με την κατάσταση με τον Covid-19, η προηγούμενη καθημερινότητα έχει βρεθεί σε pause. Πολλά πράγματα από αυτά που είχαμε συνηθίσει, πράγματα που φάνταζαν με κάποιον τρόπο λες και υπήρχαν πάντα, πλέον όχι μόνο δεν μπορούμε να τα απολαύσουμε, αλλά θα πρέπει να κάνουμε πολλή υπομονή μέχρι να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση.

Πάρε, για παράδειγμα, την Disneyland. Μπορεί να μην ήταν κάτι το οποίο να βρισκόταν φουλ στην καθημερινότητά μας, αλλά είναι από αυτά που ανήκουν στην έννοιες που ξέρεις ότι υπάρχουν. Είναι ένας χώρος γνωστός σε όλον τον πλανήτη ως το κέντρο των παιδικών μας ηρώων, το σημείο όπου κάθε παιδί -και ενήλικας- θέλει να βρεθεί.

Η Disneyland, λοιπόν, με τόσο κόσμο που συγκεντρώνει υπό νορμάλ συνθήκες αναγκαστικά έκλεισε. Ένας υπερφάν, ωστόσο, είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κατασκευάσει μία attraction στο σπίτι του για να φέρει όλη τη μαγεία του θεματικού πάρκου στην αυλή του.

Εμείς από πλευράς μας να του δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και για τη σκέψη και για την εκτέλεση και να πούμε ότι βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια πραγματικά μας εξέπληξε. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να συμβεί, κι όμως το έκανε επειδή το ήθελε και το έβαλε στόχο.

Απόλαυσέ το.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved