Κυκλοφόρησε η νέα φωτογραφία του Henry Cavill στον ρόλο του Superman

Έχουμε αναμονή ακόμη, αλλά τα updates θα αρχίσουν να πληθαίνουν.

Ο Henry Cavill είναι ο ηθοποιός που όλοι θέλουν να βλέπουν παντού τα τελευταία χρόνια. Η ανάληψη του ρόλου του Superman για το universe της DC ήταν σαφώς ο καταλυτικός παράγοντας. Ο ήρωας ήταν ανέκαθεν γνωστός στον πλανήτη μέσα από τα κόμικς στον έντυπο τομέα και ο κινηματογράφος ήρθε για να τον απογειώσει. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν δώσεις σάρκα και οστά σε κάτι το φανταστικό, όταν δώσεις πρόσωπο, είναι που το φέρνεις πιο κοντά σου.

Μετά, λοιπόν, από την επιτυχία των πρώτων ταινιών, φυσικό ήταν οι επόμενες να μπουν σε ένα πρόγραμμα και να περιμένουμε αυτήν τη στιγμή, μαζί με τις καθυστερήσεις που έφερε ο COVID, να μάθουμε νεότερα.

Ε, λοιπόν, αυτά τα νεότερα ήρθαν και, μάλιστα, από την πλευρά του σκηνοθέτη Zack Snyder, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό το νέο look του Cavill στο Man of Steel, αυτό ενός ψαρά. Προφανώς, αυτό έχει να κάνει με μία προσπάθεια του Superman να περάσει απαρατήρητος μεταμφιεσμένος.

Αναμένουμε, λοιπόν, νεότερα για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας και μέχρι τότε υπάρχει αυτό το συγκεντρωτικό βίντεο για την ταινία Justice League που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 -καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις με όσα συμβαίνουν γύρω μας.




Δες τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved