Έβλεπες το Big Little Lies; Ετοιμάσου να κολλήσεις με τη νέα σειρά της ΗΒΟ

Για εσένα που είσαι φαν του μυστηρίου.

Όταν κυκλοφορεί μία καλή σειρά, λογικά σε χάνουν οι φίλες σου. Ή σε βρίσκουν περισσότερο από ποτέ γιατί βάζετε τα επεισόδια το ένα μετά το άλλο και τα βλέπετε μαζί στον καναπέ του σπιτιού. Καλό είναι αυτό. Ειδικά αυτήν την περίοδο που αναγκαστικά μένεις στο σπίτι με όλη την πανδημία που επικρατεί έξω, χρειάζεσαι τέτοιες προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο σου.

Το HBO είναι μία εταιρεία που δημιουργεί διαρκώς τέτοιες παραγωγές. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το Game of Thrones που, παρά την τελευταία σεζόν, θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην τηλεόραση; Το Westworld που ήταν το επόμενο πρωτοποριακό πρότζεκτ στο είδος του; Οι επιλογές δεν τελειώνουν και η επόμενη σειρά αποτελεί άλλη μία απόδειξη.

Η Πρώτη Εντύπωση / The Undoing αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Jean Hanff Korelitz και θα διηγηθεί σε 6 επεισόδια της ιστορία της Grace Fraser -Nicole Kidman-, μίας παντρεμένης ψυχοθεραπεύτριας που πιστεύει ότι μπορεί να καταλάβει και να αναλύσει τον καθένα. Η ζωή της, όμως, μάλλον είναι μόνο φαινομενικά καλή, αφού τελικά υπάρχουν μυστικά για τα οποία δε γνωρίζει.

Για τη σειρά έχει ήδη κυκλοφορήσει τρέιλερ, ενώ θα αρχίσει να προβάλλεται τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στο δίκτυο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved