Να το βίντεο με την πρώτη οντισιόν του Bill Skarsgård για τον κλόουν του It

Δε θέλεις να σε κοιτάει κατάματα. Δε θέλεις.

Εμείς μπορεί να κλείνουμε τα εισιτήριά μας και να επισκεπτόμαστε κατευθείαν τις κινηματογραφικές αίθουσες για να δούμε μία ταινία, όμως, το ταξίδι που έκανε για να φτάσει μπροστά μας σε αυτήν τη μορφή είναι μεγάλο. Πολλά μπορούν να επηρεάσουν. Ακόμα και στοιχεία που φαντάζουν ως μικρές λεπτομέρειες ενδεχομένως να αλλάξουν όλο το αποτέλεσμα και να χωρίσουν την επιτυχία από την αποτυχία.

Οι ηθοποιοί πρέπει να επιλέγονται με πολύ μεγάλη προσοχή για τον κάθε ρόλο. Το ταλέντο αλλά και η καταλληλότητα του κάθε καλλιτέχνη με τον χαρακτήρα που πρόκειται να υποδυθεί είναι κομβικής σημασίας. Και για αυτό, παίρνουμε το παράδειγμα του It.

Pennywise The Clown GIF by IT Movie - Find & Share on GIPHY

Τα It του 2017 και του 2019 είδαν τον Bill Skarsgård στον ρόλο του διαβολικού κλόουν Pennywise. Αν και οι κριτικές για τις ταινίες ήταν διχασμένες, για τον ηθοποιό κανείς δεν είχε κάτι κακό να πει. Γιατί μπόρεσε να βγάλει όλη τη διαστροφή του κλόουν και να δημιουργήσει σκηνές, στις οποίες θα προτιμούσες να μην κοιτάει προς το μέρος σου.

Έχεις φανταστεί, όμως, πώς μπορεί να ήταν εκείνη η πρώτη οντισιόν που κέρδισε τους παραγωγούς; Το εν λόγω βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο YouTube.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved