Κάποιος έφτιαξε ένα ιπτάμενο Baby Yoda και μπορείς κι εσύ

Ο δημιουργός του έφτιαξε το βίντεο για να δείξει και τον τρόπο.

Μένει πλέον λιγότερο από ένας μήνας μέχρι να έρθει ξανά στις οθόνες μας το The Mandalorian. Φαντάζει σαν να έχουν περάσει «αιώνες» από τότε που ο Mando μπήκε στις ζωές μας μαζί με το The Child. Περισσότερο ίσως περιμένουμε να δούμε το Baby Yoda παρά τη συνέχεια της ιστορίας και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μεταξύ τους με την Αυτοκρατορία να έχει στρέψει όλα τα πυρά πάνω του για να το αποκτήσει.

Τι θα γίνει προσεχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Παρά μόνο μερικές υποθέσεις σχετικά με το παρελθόν του Mando, μία πιθανή συσχέτιση του Baby Yoda με τον Anakin -έχοντας γεννηθεί την ίδια χρονιά-, και τέτοιου είδους εικασίες.

Η αγάπη για το Child, πάντως, οδήγησε τον μηχανικό Adam Woodworth στην πιο φανταστική κατασκευή σχετικά με τον λατρεμένο χαρακτήρα. Σκέφτηκε, λοιπόν, να φτιάξει ένα ιπτάμενο hover pod με το Baby Yoda και το «καλαθάκι» του και να μας δείξει όχι μόνο ένα βίντεο από το αποτέλεσμα, αλλά και τον τρόπο που το έφτιαξε.

Ομολογουμένως ο Woodworth είναι πολύ εφευρετικός και αυτή η αυτοσχέδια κατασκευή είναι κάτι που πολλοί θα ήθελαν να έχουν σπίτι τους.




Να σου θυμίσουμε ότι η Baby Yoda mania εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, όπως τις προάλλες που μάθαμε ότι υπάρχει ένα τέτοιο κουκλάκι ως μασκότ στην πυροσβεστική στην Αμερική.



via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved