Το Baby Yoda απέκτησε ίσως τον πιο σπουδαίο ρόλο του και είναι υπέροχος

Έχει γίνει trending και με καλό λόγο.

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο από το The Mandalorian, δύσκολα το Baby Yoda / The Kid δεν ανήκει στους αγαπημένους σου χαρακτήρες. Ο junior Jedi Master είναι ό,τι πιο αξιολάτρευτο έχει περάσει από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρουμε αν είναι και λίγο η νοσταλγία προς τον μεγάλο Yoda, αλλά το 50χρονο μωρό είναι σούπερ.

Ακριβώς επειδή με το που εμφανίστηκε δημιούργησε τεράστιο κοινό να τον ακολουθεί, πλέον ο κόσμος απλώς ψάχνει αφορμή για να τον ενσωματώσει με κάποιον τρόπο στη ζωή του. Αυτήν τη φορά, για παράδειγμα, η δύναμη του The Kid φτάνει Βορειοδυτικά του Ειρηνικού Ωκεανού στο πλευρό των πυροσβεστών που παλεύουν με τις φωτιές.

Στα μέσα του Σεπτέμβρη, ο μικρός Yoda στάλθηκε στην ομάδα από ένα μικρό αγόρι, ονόματι Carver, μαζί με ένα χειρόγραφο σημείωμα. Την υπέροχη κίνηση, φυσικά, λάτρεψαν οι πυροσβέστες, οι οποίοι πλέον παίρνουν τη νέα τους μασκότ παντού.

Το θέμα άρχισε να γίνεται trending και πλέον έχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook «Baby Yoda Fights Fires», όπου δημοσιεύονται οι περιπέτειες της μικρής οντότητας μπροστά και πίσω από το πεδίο της μάχης. Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι γεμάτες γλυκύτητα και σίγουρα πετυχαίνουν τον σκοπό τους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved