Μια τεράστια τοιχογραφία προς τιμήν του μοναδικού Black Panther

Είναι ένα από τα πιο όμορφα έργα που έχουμε δει.

Μόλις αποκαλύφθηκε η πιο επική τοιχογραφία όλων των εποχών, σχεδιασμένη προς τιμήν του αείμνηστου και μοναδικού ηθοποιού Chadwick Boseman. Ο Chadwick, γνωστός από τις εξαιρετικές του ερμηνείες στη μεγάλη οθόνη, έμεινε στις καρδιές όλων μας ως ο Black Panther από το «Capten America: Civil War» του 2016. Η είδηση που ήθελε τον ηθοποιό να μη βρίσκεται πια κοντά μας επιβεβαιώθηκε τον Αύγουστο, παρ' όλα αυτά, μικροί και μεγάλοι θα τον θυμούνται για πάντα.

Η απόδειξη των παραπάνω είναι η τεράστια τοιχογραφία που ζωντανεύει τον θρυλικό χαρακτήρα στην εμπορική περιοχή Downtown Disney της Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια. Εμπνευστής αυτού του έργου είναι ο καλλιτέχνης Nikkolas Smith.

Κοιτάζοντας το χρόνο πίσω, ο Boseman είχε αφιερωθεί σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες έτσι και στην τοιχογραφία, ο Chadwick Boseman χαιρετά ένα παιδί στη Wakanda το οποίο φορά μια ρόμπα νοσοκομείου και μια μάσκα Black Panther.

Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε στα social media το έργο του και έγραψε: «Αυτό είναι ένα ξεχωριστό έργο. Το αφιέρωμα στον Βασιλιά Chad βρίσκεται τώρα σε έναν τοίχο στην περιοχή Downtown Disney.» «Για εκατομμύρια παιδιά, ο T'Challa ήταν ένας θρύλος και δεν υπήρχε κανένας πιο άξιος από εκείνον για αυτόν τον τίτλο. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να τιμήσω τη ζωή και το έργο του Chadwick με αυτόν τον τρόπο.»

Δες στη gallery το έργο τέχνης του Nikkolas Smith.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved