The Mandalorian 2η σεζόν: Η πρώτη φωτογραφία του Baby Yoda

Ο αγαπημένος χαρακτήρας επιστρέφει στις οθόνες μας.

Ο καιρός περνάει σιγά-σιγά (σ.σ. ή και γρήγορα-γρήγορα, τελικά, χωρίς να το καταλαβαίνουμε) και μπαίνουμε πια δυναμικά στη σεζόν που αρχίζουν όλες οι σειρές να διηγούνται τη συνέχειά τους. Μπορεί να μεσολάβησε ο κορονοϊός και η διακοπή των γυρισμάτων που επέφερε, ωστόσο, με τα ανάλογα μέτρα θα μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια των ιστοριών που αγαπήσαμε.

Το The Mandalorian έκανε το διάλειμμά του και έπειτα από μία εξαιρετική πρώτη σεζόν και τη γνωριμία με τον Mando και το φανταστικό Baby Yoda, θα επιστρέψει στις 30 Οκτωβρίου με νέα επεισόδια. Τι επιφυλάσσει, όμως, το μέλλον; Ποιος θα είναι ο δρόμος του αγαπημένου μας kid;




Για αυτά, θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, αλλά, τώρα, έχουμε μέσω του EW την πρώτη φωτογραφία του χαρακτήρα που ενθουσίασε το κοινό το 2019 και είναι ακριβώς όσο αξιαγάπητος θυμόσουν. Ή μάλλον όχι. Είναι λίγο περισσότερο από πριν. Δεν ξέρουμε πώς γίνεται. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

https://www.instagram.com/p/CE4EhDfFuJl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά και συνεχίζοντας την παράδοση της Lucasfilm να μην αποκαλύπτει πολλά από τα promo, οι φωτογραφίες δεν έδωσαν κάποιο φοβερό στοιχείο για το story, αλλά και μόνο που είδαμε Baby Yoda και Pedro Pascal -ή τη στολή του τέλος πάντων- πήραμε μία μικρή γεύση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved