The Mandalorian: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν

Επιτέλους, περισσότερο Baby Yoda!

Το The Mandalorian ήταν η σειρά που λατρέψαμε το 2019. Οι fans του Star Wars σίγουρα την περίμεναν πώς και πώς, αλλά, ακόμα κι αυτοί που δε δηλώνουν φανατικοί του universe, απέκτησαν νέο ενδιαφέρον μέσω του νέου δημιουργήματος της Disney. Ήταν μια σειρά εντελώς αυτόνομη από τις ταινίες, που, ωστόσο, αν είχες δει, μπορούσες να καταλάβεις καλύτερα ορισμένα πράγματα ή να αναγνωρίσεις τοποθεσίες.

Η επιτυχία της πρώτης σεζόν δε σου άφηνε καμία αμφιβολία ότι θα υπήρχε συνέχεια και, κάπως έτσι, έχουμε σχεδόν φτάσει στη δεύτερη σεζόν. Κανείς μας δε γνώριζε ακριβώς πότε θα κυκλοφορούσε, ωστόσο, εδώ και κάποιο διάστημα, ξέραμε ότι αυτή θα βρισκόταν μέσα στον Οκτώβρη.

Ένα post στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram, όμως, έφερε την απάντηση και δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαζόμαστε που το Baby Yoda θα ξαναμπεί σύντομα στις ζωές μας. Είναι μακράν ένας από τους καλύτερους, μη ανθρώπινους χαρακτήρες ever και, πραγματικά, το θέαμα είναι τουλάχιστον αξιολάτρευτο.



via GIPHY


Σύμφωνα με τη σελίδα και την Disney, λοιπόν, το The Mandalorian επιστρέφει στη μικρή οθόνη στις 30 Οκτωβρίου, κι έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα τις μέρες.

Και για να απογειωθεί ο ενθουσιασμός, έχουμε να σου πούμε ότι η παραγωγή της τρίτης σεζόν έχει ήδη αρχίσει, παρά το ότι δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωσή της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved