Ο έφηβος Γιάννης θέλει τη στήριξή σου στη μάχη που δίνει για τη ζωή του

Χρειάζεται τη βοήθειά σου για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Δεν ξέρεις τι να πεις καμιά φορά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή. Γίνεσαι παρατηρητής σειρών από δυσάρεστα πράγματα κι αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνουν, με ποιον σκοπό και γιατί είσαι ανήμπορος μπροστά τους. Η ιστορία του μικρού Γιάννη είναι σίγουρα μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Πρόκειται για ένα παιδί που πάσχει από λευχαιμία και δίνει τη μάχη του κόντρα σε αυτό που η ζωή του επιφύλασσε σαν ένας σωστός ήρωας. Μία πρωτοποριακή θεραπεία πήγε τον δρόμο του στη Γερμανία, ώστε να προσπαθήσει να νικήσει την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί σχεδόν τη μισή του ζωή, όμως, αυτή απέτυχε.

Ο Γιάννης, τώρα, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να πολεμά, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια όλων. Στο σημείο που βρίσκεται, πρέπει να κάνει μία μεταμόσχευση μυελού των οστών για να συνεχίσει τη μάχη του. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται 350.000 ευρώ, στα οποία όλοι μπορούμε να συμβάλουμε, ό,τι μπορεί ο καθένας. Αν το καλοσκεφτείς, αν μαζευτούν πολλοί άνθρωποι και δώσουν το ελάχιστο που μπορούν, το ποσό θα συγκεντρωθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Ο ίδιος ο Γιάννης μίλησε και απευθύνθηκε σε όλους μας στην ομάδα που έχει φτιαχτεί για αυτόν τον σκοπό -Στηρίζω τον μικρό Γιάννη-. Δες τους λογαριασμούς στους οποίους μπορείς να καταθέσεις χρήματα στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved