Έρχεται η πρώτη virtual συναυλία στο Tik- Tok και δεν πρέπει να τη χάσεις

Κι όμως, αυτό είναι το καλύτερο νέο που μάθαμε!

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν και επιτέλους θα δούμε την πιο επική virtual συναυλία με τον έναν και μοναδικό αγαπημένο μας καλλιτέχνη. Το Tik- Tok σκέφτηκε να κάνει πράξη τα πιο τρελά μας όνειρα και με τη βοήθεια του The Weeknd, θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Στις 7 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. ET, το Tik-Tok και θα φιλοξενήσει μια ζωντανή εικονική συναυλία με πρωταγωνιστή τον The Weeknd, όπου θα ερμηνεύσει μια σειρά τραγουδιών από το τελευταίο του άλμπουμ «After Hours». Αντί να εμφανίζεται αυτοπροσώπως-σαν ένα τυπικό video που έχει συνηθίσει στο Tik-Tok- ο The Weeknd θα εκπροσωπείται από ένα ψηφιακό είδωλο.

https://www.instagram.com/p/CDRxJ_hhrmp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία cross-app στην εφαρμογή καθώς οι θεατές θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον τραγουδιστή καθώς βρίσκεται επί το έργον. Κάτι αντίστοιχο είδαμε και από τον Travis Scott ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι «Fortnite» με δεκάδες εκατομμύρια θεατές να συμμετέχουν ζωντανά, είτε στο παιχνίδι, είτε παρακολουθώντας με τη βοήθεια υπηρεσιών, όπως το Twitch.

Η virtual συναυλία του The Weeknd θα συγκεντρώσει χρήματα για την πρωτοβουλία «Equal Justice», μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την υποστήριξη της φυλετικής ισότητας. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν δωρεές μέσω του Tik-Tok και η ίδια η εφαρμογή σκοπεύει να προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved