H ιστορία του πρώτου θεματικού πάρκου για παιδιά με «Μαγικές Δεξιότητες»

Η ιστορία του Morgan's Wonderland θα σε εμπνεύσει!

Πόσο ευχάριστο νέο είναι να μαθαίνεις για ένα πάρκο που χτίστηκε από το μηδέν για παιδιά με «μαγικές» δεξιότητες και όραμά τους ήταν η διασκέδαση αυτών των παιδιών;

Τα παιδιά αυτά δεν διαφέρουν στο ελάχιστο με κανέναν μας και αυτή η αντίληψη πρέπει να καταρριφθεί.

Ωστόσο, όσο και αν αναπτύσσεται η τεχνολογία, όσο εύκολη και αν γίνεται η ζωή όλων μας με τις καινοτόμες ιδέες, τα έξυπνα αυτοκίνητα και ούτω καθεξής, τα παιδιά αυτά στερούνται πολλά και κυρίως την διασκέδαση.

Ε λοιπόν αυτά τα θεματικά πάρκα που είναι αυτού καθ' αυτού χτισμένα και διαμορφωμένα για αυτά τα παιδιά, πρέπει να έχουν ένα θερμό χειροκρότημα από όλους μας.

Η ιστορία ενός θεματικού πάρκου, του πρώτου θεματικού πάρκου για αυτά τα ξεχωριστά παιδιά, είναι τουλάχιστον συγκινητική και εμπνέει όποιον κι αν την διαβάσει.

Το Morgan's Wonderland είναι ένα θεματικό πάρκο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο San Antonio του Texas.

Το πάρκο άνοιξε το 2010. Η κόρη του δημιουργού έχει γνωστικές και σωματικές αδυναμίες και έτσι εμπνεύστηκε τη δημιουργία του πάρκου. Το Morgan's Wonderland είναι το πρώτο θεματικό πάρκο του είδους του στον κόσμο και έχει καλωσορίσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες από όλες τις 50 πολιτείες και 71 άλλες χώρες.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved