Υπάρχουν βάσιμες υποψίες για sequel του Twilight και το Twitter ξεσάλωσε

Ένα ύποπτο countdown ξεκίνησε και ίσως να σημαίνει αυτό που ελπίζαμε.

Κι εκεί που καθόμασταν στο σπίτι κι είχαμε αρχίσει να χάνουμε σιγά-σιγά την αίσθηση της ώρας, της μέρας, μη σου πούμε και του μήνα λόγω καραντίνας, να σου που εμφανίστηκαν κάποια νέα που πολύ θέλαμε να ακούσουμε. Αν ήσουν fan του Twilight και της ιστορίας που αυτό γνώρισε στον κόσμο, θα μας νιώσεις σε άλλο βαθμό, αφού υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τη συνέχεια.




Πώς μας μπήκαν αυτές οι υποψίες; Στο επίσημο site της Stephenie Meyer, που έχει γράψει τα βιβλία, ξεκίνησε ένα countdown που λήγει τη Δευτέρα. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι κάτι ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του και τι διαφορετικό από το Midnight Sun που όλος ο κόσμος περιμένει εδώ και πολλά χρόνια;

Το Midnight Sun είναι ουσιαστικά η ιστορία από την πλευρά του Edward αντί της Bella, όμως, λόγω της διαρροής των πρώτων 12 κεφαλαίων το 2008 στο Internet, η συγγραφέας αποφάσισε να το σταματήσει.

Στη θέα αυτού του countdown, το Twitter πήρε φωτιά κι ομολογουμένως κάποια από τα σχόλια που είδαμε μπροστά μας ήταν θεϊκά.

Δες τα στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Σου άρεσε το Hunger Games; Ετοιμάσου γιατί τα νέα είναι εξαιρετικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved