Σε έχουν κουράσει τα μηνύματα στις ομαδικές συνομιλίες; Έτσι θα «βγεις» χωρίς να σε καταλάβει κανείς

Στην πραγματικότητα είναι ενοχλητικά όλα αυτά τα κουδουνίσματα χωρίς λόγο.

Πόσοι από εμάς έχουμε πέσει «θύματα» μιας ομαδικής συζήτησης στο messenger-αλλά και σε άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες συνομιλιών- και δεν έχουμε τρόπο διαφυγής; Είναι η στιγμή που χτυπάνε οι ειδοποιήσεις η μία μετά την άλλη και ναι η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν σύντομα.

Είτε έχεις «μπλεχτεί» σε συνομιλία φίλων που, ξέρεις, δημιουργείται μια ομαδική για να κανονίσετε κάποιο ραντεβού και ο καθένας έπειτα στέλνει ό,τι του έρθει, είτε κάποιοι γνωστοί απλώς σε προσθέτουν σε μια ομαδική συζήτηση χωρίς ιδιαίτερο λόγο, που ακόμα ψάχνεις να βρεις.

Εδώ που τα λέμε, στην δεύτερη κατηγορία δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα. Απλά αποχωρείς από την συνομιλία και δεν σε νοιάζει τι θα πουν όσοι συμμετείχαν. Piece of cake! Σε αντίθεση με την πρώτη κατηγορία που είναι φίλοι σου μέσα. Εκεί πώς την «κάνεις με ελαφρά»; Δεν είναι εύκολη υπόθεση να αποχωρήσεις από κάποιο αντίστοιχο group γιατί, μεταξύ μας, ποιος τους ακούει μωρέ μετά; Υπάρχει τρόπος να αποφύγεις κάθε ενοχλητικό κουδούνισμα από τέτοιες ομαδικές συνομιλίες χωρίς να σε παρεξηγήσει- καταλάβει κανείς!

Μάθε περισσότερα στην gallery

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved