Ο Στέλιος Κερασίδης βραβεύτηκε από το CNN ως ο νεότερος σολίστ που έχει παίξει ποτέ στο Ηρώδειο

Ο 11χρονος συνθέτης και πιανίστας Στέλιος Κερασίδης με τις παγκόσμιες διακρίσεις,αποτελεί ένα από τα «Πρόσωπα Της Χρονιάς», σύμφωνα με το δίκτυο του CNN (Ελλάδος).

Ο Στέλιος Κερασίδης που έχει κατακτήσει στο παρελθόν τη σημαντικότερη λίστα κλασικής μουσικής της Apple Music με τη σύνθεση του «Agony» η οποία καταγράφει συνολικά εκατομμύρια streams, βραβεύτηκε τιμητικά στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου από το CNN στα «ΠΡΟΣΩΠΑ THE EVENT», ως ο νεότερος σολίστ που έχει παίξει ποτέ στο Ηρώδειο.

kerasidis.jpg

Στέλιος Κερασίδης και Τζιμ Βαρούνης (International Marketing) Minos EMI, a Universal Music Company)

«Όταν συνθέτω μουσική, πατάω νότες και μου βγαίνει μια μελωδία. Μετά βγαίνει κι άλλη, τις ενώνω και έτσι γίνεται το δικό μου κομμάτι.Η μουσική μου θέλω πάντα να βοηθάει τον κόσμο και να τους δίνει δύναμη» ανέφερε ο Στέλιος Κερασίδης.

Τον Στέλιο Κερασίδη τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του τον Οκτώβριο του 2018 στο ελληνικό τηλεοπτικό παιχνίδι ταλέντων «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» όπου είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του. Από τότε έχει αρκετές διεθνείς μουσικές δραστηριότητες και συμμετοχές με διακρίσεις, ενώ εωρείται παγκόσμια μουσική ιδιοφυία. Μάλιστα, το 2022 βρέθηκε στη λίστα με τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved