Τα «έσπασες» με το boyfriend; Τώρα μπορείς να τον πετάξεις από τον λογαριασμό σου στο Netflix

Η διάσημη πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι από το 2023 αρκετά πράγματα θα αλλάξουν και ένα από αυτά είναι ο διαμοιρασμός κωδικών.

Το Netflix δεν σταματά να εξελίσσεται διαρκώς και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι από το 2023 θα προσφέρει στους χρήστες μια πολύ σημαντική υπηρεσία.

Η διάσημη πλατφόρμα σκοπεύει να βάλει τέλος στην κοινή χρήση λογαριασμών και κωδικών. Στο πλαίσιο αυτό έχει πάρει ήδη διάφορα μέτρα, ξεκινώντας τη διάθεση μιας νέας πιο οικονομικής συνδρομής, με λιγότερο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Αν, λοιπόν, χώρισες με το boyfriend και έχει... κρατήσει τους κωδικούς σου, να ξέρεις ότι δεν θα χαίρεται για πολύ ακόμα.

Η νέα λειτουργία του Netflix

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Netflix ξεκίνησε τη σταδιακή διάθεση ενός νέου χαρακτηριστικού, το οποίο ονομάζεται «Manage Access and Devices». Μέσα από αυτό, ο βασικός κάτοχος του λογαριασμού θα μπορεί να δει σε ποιες συσκευές χρησιμοποιείται η συνδρομή του και ποια προφίλ βλέπουνε περιεχόμενο σε αυτές τις συσκευές. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα ο κάτοχος του λογαριασμού να αποσυνδέσει όποιο προφίλ θέλει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το πακέτο του.

netflix1.jpg

Η εταιρία δημοσίευσε μια εικόνα που μας δείχνει αναλυτικά πως θα λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα βρίσκεται ως επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τόσο στην Web έκδοση, όσο και στις Android και iOS εφαρμογές.

netflix3.jpg

Σύμφωνα με το νέο πλάνο του Netflix, σε περίπτωση που ένας συνδρομητής θέλει να προσθέσει νέα accounts θα πρέπει πρώτα να πληρώσει ένα έξτρα ποσό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει ήδη δοκιμαστικά σε κάποιες χώρες της λατινικής Αμερικής, ωστόσο οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής υπηρεσίας δεν έχουν προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναφορικά με τo ποσό που θα κοστίζει η νέα δυνατότητα.

Για την ώρα το Netflix δεν έχει ανακοινώσει τα αναλυτικά του σχέδια για το τέλος της κοινής χρήσης των κωδικών, αλλά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μάλλον θα χρησιμοποιηθεί πολύ όταν γίνει διαθέσιμο προς τους χρήστες. Κακά τα ψέματα, αρκετές από εμάς είχαν δώσει τον κωδικό σε φίλες/φίλους, συγγενείς και πρώην, οπότε το νέο feature θα βάλει τέλος στην κατάχρηση του λογαριασμό σου.

6 ανατριχιαστικά θρίλερ που δύσκολα θα αντέξεις να δεις αν τρομάζεις εύκολα

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2022 Teen.queen.gr - All rights reserved