Το Bridgerton επιστρέφει - Όλα όσα θα δούμε στην 3η σεζόν και στις οθόνες μας

Μάθε πρώτη τα πάντα για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς, που κατέκτησε ολόκληρο τον πλανήτη!

Όπως έγινε ήδη γνωστό πριν λίγους μήνες, το Bridgerton επανέρχεται δυναμικά στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, λίγο καιρό μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν, η οποία έκανε για ακόμα μία φορά πάταγο, κατακτώντας το διεθνές κοινό (και όχι άδικα). Ήδη από τον Απρίλιο του 2021 είχε γνωστοποιηθεί πως η σειρά που όλοι αγαπήσαμε θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά για ακόμα δύο σεζόν, βασιζόμενη στα 8 δημοφιλή μυθιστορήματα της Julia Quinn. Ωστόσο, αν θες να είσαι η πρώτη που θα μάθει για όλα τα «καυτά» νέα του τρίτου κύκλου που θα φέρει τα πάνω κάτω, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

https://www.instagram.com/p/CkGyrhyusOf

Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν του Bridgerton

Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό εξέλιξη, οπότε η βέβαιη ημερομηνία για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι ακόμα μετέωρη. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς πως οι δύο προηγούμενοι κύκλοι «ανέβηκαν» στη δημοφιλή πλατφόρμα 25 Μαρτίου. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό και η επόμενη σεζόν να κυκλοφορήσει την ίδια ακριβώς ημερομηνία.

Κεφάλαιο αυτοπεποίθηση: Πώς να σταματήσεις επιτέλους να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους

Σε ποιους θα επικεντρωθεί

https://www.instagram.com/p/Cj5rVnHv_5a

Η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στην Penelope (aka Lady Whistledown) και στο ειδύλλιό της με τον Colin Bridgerton. Το Netflix έχει αποκαλύψει περιληπτικά πως, παρόλο που, η νεαρή κοπέλα είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί άλλο με τον αγαπημένο της, θεώρησε πως ήρθε, πια, η ώρα να αναζητήσει έναν ταιριαστό, για εκείνη και το κοινωνικό της status, σύζυγο, ώστε να αποκτήσει την πολυπόθητη ανεξαρτησία της και να ζήσει μακριά από την οικογένειά της. Έτσι, ο Colin θα τη βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας ως αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσει πως τρέφει ισχυρά, ερωτικά συναισθηματικά για εκείνη.

Αναμένουμε, λοιπόν, με πολύ μεγάλη αγωνία την έλευση της τρίτης σεζόν, η οποία σίγουρα θα μας αφήσει για ακόμα μία φορά με το στόμα ανοιχτό και δε θα μας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, αν αναρωτιέσαι, το cast θα παραμείνει, κατά κύριο λόγο, το ίδιο με ορισμένες νέες προσθήκες που αναμφίβολα θα κάνουν τη διαφορά.

Stay Tuned!

Πηγή κεντρικής: bridgertonnetflix

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έχω πάθει τσότσο»: Τι είναι τέλος πάντων η λέξη που χρησιμοποιούν όλοι το 2022;

Kangoo Jumps: Η fitness εμμονή των celebrities είναι και η πιο fun γυμναστική

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved