Αν ψήνεσαι για τον Billy του The Boys θα τον δεις και στο 2ο Mortal Combat

Το 2ο Mortal Kombat βρήκε τον Johnny Cage του και είναι από το The Boys. Ναι, αυτός που νομίζεις.

Τον μάθαμε στα Lord of the Rings (και ας μην έπαιξε πολύ), τον αγαπήσαμε στα νέα Star Trek και τώρα τον λατρεύουμε ως Billy Buthcher στο "The Boys" του Amazon. Ο Νεοζηλανδός badass ηθοποιός διαιωνίζει το geekiness και θα γίνει ο Johnny Cage του Mortal Kombat 2.

Wednesday, The Last of Us και Scream σήκωσαν τα -σχεδόν άβολα- βραβεία MTV

Το νέο σωστό cast του Mortal Kombat 2

Για τους πιο μεγάλους fans, τον θυμόμαστε και από το "Almost Human" ή το "Doom", αλλά όπως και να 'χει, ο Karl Urban είναι μια κατηγορία μόνος του. Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του Mortal Combat να τον συμπεριλάβει στο sequel του. Εντυπωσιακό, cult, πολύχρωμο και brutal, τόσο η ταινία όσο και ο ηθοποιός, έχουν ακριβώς αυτό το προφίλ.

https://www.instagram.com/p/CQt6jQ1HaxX

Σύμφωνα με πηγές του The Wrap και του IGN, ο Urban βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να υποδυθεί τον larger-than-life κινηματογραφικό αστέρα και martial artist. Ενώ ο Johnny Cage απουσίαζε από την πρώτη ταινία, μας δόθηκσε ωστο΄σο ένα tease μέσα από ένα πόστερ στο τέλος της ταινίας, αφήνοντάς μας να περιμένουμε με ανυπομονησία την άφιξή του.

Ο σκηνοθέτης Simon McQuoid είχε εξηγήσει προηγουμένως ότι η απουσία του Johnny ήταν μια στρατηγική κίνηση για να διασφαλιστεί ότι η ιστορία θα παραμείνει ανέπαφη, αλλά τώρα, είναι έτοιμος να βρεθεί στο επίκεντρο.

Με το εντυπωσιακό ιστορικό του Urban σε μεγάλα franchise, όπως το Star Trek και το Thor: Ragnarok, η προσθήκη του στο σύμπαν του Mortal Kombat είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που ίσως θα έπρεπε. Για να μην αναφέρουμε, η προηγούμενη εμπειρία του ως Doomguy στην ταινία Doom του 2005 εξασφαλίζει ότι δεν είναι άγνωστος στον κόσμο των προσαρμογών βιντεοπαιχνιδιών.

Αν και ακόμα δεν ξέρουμε το πόσο θα μπλεχτεί ο Johnny στη βασική ιστορία και πόσο μικρό ή μεγάλο ρόλο θα έχει, ξέρουμε όμως ότι οι βασικοί μας ήρωες θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ακόμα μεγαλύτερη απειλή από τον πανούργο Shang Tsung. Όσο για την πρώτη ταινία Mortal Kombat που κυκλοφόρησε το 2021, προσέφερε μια μίξη από απολαυστικές μάχες, videogam-ίστικη δράση, ελαφρότητα και απολαυστικές υπερβολές. Η ταυτόχρονη κυκλοφορία της σε πλατφόρμες streaming και στους κινηματογράφους κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδωσε την ευκαιρία στους fans του game να την απολαύσουν από όπου μπορούν.

Το κίτρινο σημείωμα για τις Πανελλήνιες που έχει γίνει viral είναι ο ορισμός του «positivity»

Mortal Kombat ναι, The Boys επίσης ναι

Αν δεν έχεις δει “The Boys” και έχεις λίγο βαρεθεί την υπεργαματοσύνη των υπεργυαλισμένων υπερηρώων, τότε η σειρά του Amazon είναι για σένα. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικ, το “The Boys” του Eric Kripke (που μας είχε δώσει το “Supernatural”)

διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν όπου τα άτομα με υπερδυνάμεις αναγνωρίζονται ως ήρωες από το ευρύ κοινό και εργάζονται για μια ισχυρή εταιρεία, γνωστή ως Vought International, η οποία τους εμπορεύεται και τους αξιοποιεί. Εκτός από την ηρωική τους περσόνα, οι περισσότεροι είναι διεφθαρμένοι, εγωπαθείς και επικίνδυνοι. Η σειρά λοιπόν επικεντρώνεται κυρίως σε δύο ομάδες: τους Seven, την κορυφαία ομάδα υπερηρώων της Vought, και τους Boys, τους vigilantes που προσπαθούν να καταστρέψουν την Vought και τους διεφθαρμένους υπερήρωές της.

https://www.instagram.com/p/CdYv1l1vt4Y

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved