6 νέες DJs της Αθηναϊκής σκηνής που ήρθαν για να αποκαταστήσoυν τις ισορροπίες πίσω από τα decks

H μουσική είναι γένους θηλυκού κι εμείς βρήκαμε τις νέες DJs που το αποδεικνύουν περίτρανα. 

Τα τελευταία χρόνια η ηλεκτρονική μουσική σημειώνει τεράστια ανάπτυξη στη χώρα μας και συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους ένθερμους υποστηρικτές.

Η Gen Z δίνει το παρών στα μεγάλα parties και φεστιβάλ που διοργανώνονται κατά καιρούς και όπως θα έχεις κι εσύ διαπιστώσει, πίσω από τα decks συναντάμε συχνά νέες, ταλαντούχες DJs που ξεσηκώνουν το κοινό και αφήνουν το δικό τους στίγμα στον χώρο.

6 νέες DJs της Αθηναϊκής σκηνής που ήρθαν για να αποκαταστήσoυν τις ισορροπίες πίσω από τα decks μιλούν στο TeenQueen.gr. Ας τις γνωρίσουμε!

Aphrodite

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το χώρο της μουσικής;

Η αλήθεια είναι πως πάντα είχα επαφή με την μουσική κυρίως μέσω του χορού, όταν όμως άρχισα να εξερευνώ τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής κατάλαβα πόσο με εκφράζει και ότι θα ήθελα να περάσω αυτό το συναίσθημα στους γύρω μου. Έτσι ξεκίνησα να ψάχνω πιο style μου ταιριάζει και έκανα τα πρώτα μου βήματα.

Πόσο καιρό εργάζεσαι ως DJ;

Εργάζομαι ως dj επτά μήνες.

https://www.instagram.com/p/CyjSmkQM_HT/

Πόσο δύσκολο είναι (αν είναι) να είσαι νεαρή DJ και να δουλεύεις σε ένα κλάδο που κατά κύριο λόγο ανδροκρατείται;

Καθώς ανήκω στη πιο νεαρή γενιά των djs της εποχής μας, μπορώ να πω πως δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να ενταχθώ στον χώρο, λόγω της υποστήριξης που είχα από την ομάδα μου και επειδή τον κλάδο περιβάλλουν πολλά θετικά vibes και υποστηρικτικοί άνθρωποι.

Είμαι ευγνώμων που υπάρχει πλέον τόση αγάπη για την ηλεκτρονική μουσική και τόσοι άνθρωποι που σε στηρίζουν στα πρώτα σου βήματα. Οι εποχές αλλάζουν και παρόλο που ο κλάδος είναι ανδροκρατούμενος υπάρχει αποδοχή για τις νέες γυναίκες dj.

Σε αντιμετώπισαν με καχυποψία/ειρωνεία/δυσπιστία στα πρώτα σου βήματα;

Πάντα σε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα υπάρχει δυσπιστία ίσως και καχυποψία αλλά δε με πτόησε καθώς είχα πίστη στον εαυτό μου για να προχωρήσω.

Τι είναι η μουσική για εσένα;

Μη θέλοντας να φανώ κλισέ (παρόλο που είναι η αλήθεια) η μουσική για μένα αποτελεί κίνητρο και τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μου. Έχοντας σπουδάσει ψυχολογία ξέρω και καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι η έκφραση για τον άνθρωπο και η μουσική πάντα αποτελούσε μέσο για αυτό.

Άλλος ένας λόγος λοιπόν που με έκανε να αγαπήσω την ηλεκτρονική μουσική είναι το ότι μπορώ να μεταφέρω στους ανθρώπους την αγάπη μου για αυτήν και να πάρω πίσω την ενέργειά τους.

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Πάντα ήμουν φίλη της ηλεκτρονικής μουσικής, τα τελευταία χρόνια όμως ανακαλύπτοντας όλο και περισσότερα για αυτήν και εξερευνώντας τα είδη της έχω καταλήξει πως οι μεγαλύτερες επιρροές μου είναι η afro house και η melodic techno και μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες είναι η Miss Monique.

https://www.instagram.com/p/CtrbB9kspys/

Περίγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Κοινωνική, αισιόδοξη, δραστήρια, επίμονη, τελειομανής.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο;

Θεωρώ πως το πρώτο βήμα είναι να αφήσει τις δεύτερες σκέψεις στην άκρη και αν όντως αυτός ο χώρος την ελκύει και την εμπνέει να μπει δυναμικά μέσα και να μη τα παρατήσει.

Alicia

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το χώρο της μουσικής;

Στα 16 μου ξεκίνησα να πηγαίνω σε πάρτι κι από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκα την μουσική και την αδρεναλίνη που μου προσέφερε αυτός ο χώρος. Αγόρασα μια κονσόλα και πειραματίστηκα με διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής, καταλήγοντας στην techno.

Πόσο καιρό εργάζεσαι ως DJ;

Εδώ και τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cllol2-Krte/

Πόσο δύσκολο είναι (αν είναι) να είσαι νεαρή DJ και να δουλεύεις σε ένα κλάδο που κατά κύριο λόγο ανδροκρατείται;

Με τα χρόνια παρατηρώ ότι είναι αρκετά δύσκολο ειδικά στην Ελλάδα. Έχουν υπάρξει φορές που είμαι η μόνη γυναίκα που παίζει σε ένα πάρτι και θεωρώ πως είναι άδικο. Παρατηρώ έναν τεράστιο αριθμό γυναικών που είναι τρομερά ταλαντούχες και δεν τους δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξουν.

Σε αντιμετώπισαν με καχυποψία/ειρωνεία/δυσπιστία στα πρώτα σου βήματα;

Είναι ένας δύσκολος χώρος, ευτυχώς δεν το έζησα πολλές φορές όμως θεωρώ λόγω της ηλικίας μου υπήρξαν στιγμές που με αντιμετώπισαν χωρίς επαγγελματισμό.

Τι είναι η μουσική για εσένα;

Η μουσική για εμένα είναι τρόπος έκφρασης, στην καθημερινότητά μου είμαι αρκετά αγχώδης και μέσω της μουσικής καταφέρνω να ηρεμώ και ν’ ανεβάζω την αυτοπεποίθησή μου.

https://www.instagram.com/p/Ck8X8yhKaXy/

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Η Amelie Lens είναι μια από τις αγαπημένες μου στον χώρο διότι έχει πάντα τρομερή ενέργεια και παραμένει αυθεντική. Κάποια άλλα ονόματα που με εμπνέουν είναι η Lee Ann Roberts, η Sara Landry και η Nastia.

Περίγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Είμαι αισιόδοξη, δραστήρια, υπομονετική, κοινωνική και δημιουργική.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο;

Θα της έλεγα να το παλέψει και να μην χάσει τις ελπίδες της. Αυτή η δουλειά έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα αλλά υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Είναι πολλές φορές που θα ακούσουμε αρνητικά σχόλια όμως μαθαίνουμε από αυτά, χτίζοντας αυτό που θα γίνουμε μελλοντικά. Κάτι πολύ σημαντικό είναι να διατηρήσει τον χαρακτήρα της χωρίς να επιτρέψει σε άλλους να επέμβουν σε αυτόν ώστε να γίνει «πιο αρεστή».

Emily

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το χώρο της μουσικής;

Εκφράζομαι μέσα από τη μουσική όλη μου τη ζωή! Όταν ήμουν 6 ετών, ξεκίνησα την καριέρα μου στο αγωνιστικό τμήμα του καλλιτεχνικού πατινάζ όπου άκουγα και αγωνιζόμουν με πολύ συναισθηματική, κλασική μουσική.

Ξεκίνησα το DJing ως χόμπι στο γυμνάσιο με hip hop μουσική και στις αρχές του πανεπιστημίου είχα τις πρώτες μου εμφανίσεις σε bars και clubs στην πόλη μου ως hip hop DJ. Όσο ήμουν στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων εργάστηκα επίσης στο marketing μουσικής για μια εταιρεία προώθησης ραδιοφώνου καθώς και για την Ultra Music Canada, όπου άρχισα να εξερευνώ την ηλεκτρονική μουσική.

https://www.instagram.com/reel/CvqKz1uIgiJ/

Πόσο καιρό εργάζεσαι ως DJ;

Με κάποια διαλείμματα, για σχεδόν 10 χρόνια. Ωστόσο τους τελευταίους 4 μήνες που εργάζομαι ως DJ στην Ελλάδα, έχω παίξει περισσότερο από τα 9 χρόνια που έπαιζα ερασιτεχνικά στον Καναδά.

Μετακομίζοντας στην Έλλάδα, άλλαξε η αντίληψή μου για το τι σημαίνει να είσαι dj. Στην αρχή, νόμιζα πως ήξερα τι έκανα αλλά τελικά άλλαξαν όλα όσα γνώριζα και προσαρμόστηκα εκ νέου, ξεκινώντας από το μηδέν, πιο ταπεινά και πιο ανοιχτή στο να μάθω νέα πράγματα - γεγονός το οποίο εκλαμβάνω σαν ευλογία.

Πόσο δύσκολο είναι (αν είναι) να είσαι νεαρή DJ και να δουλεύεις σε ένα κλάδο που κατά κύριο λόγο ανδροκρατείται;

Σε παγκόσμιο επίπεδο, υπήρχε πάντα ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στη μουσική βιομηχανία. Όσον αφορά την εγχώρια μουσική σκηνή, είναι ακόμη πιο δύσκολο, σαν να κάνουμε ένα ακόμη τεράστιο βήμα προς τα πίσω.

'Ισως μερικοί θυμώσουν ή ενοχληθούν από αυτή μου τη δήλωση, αλλά ως κάποια που έχει εμπειρία από τη διεθνή αγορά, το πιο δύσκολο και απογοητευτικό κομμάτι το διάστημα που εργάζομαι ως dj στην Ελλάδα, ήταν τελικά οι πολιτιστικές διαφορές που συνάντησα, ωστόσο δε θέλω να σταθώ σε αυτό.

Ας το θέσουμε έτσι: βλέπουμε πολλές ταλαντούχες γυναίκες οι οποίες ξεκινάνε τώρα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αλλά δε βλέπουμε πολλές γυναίκες να εκμεταλλεύονται αυτό το ταλέντο τους και να είναι αποφασισμένες να δημιουργήσουν.

Σέβομαι πραγματικά την Elektra (και την Tόνια) που δημιούργησαν τη δική τους ομάδα εκδηλώσεων και που αξιοποίησαν τις γνώσεις τους για να φτιάξουν μια παραγωγή υψηλής ποιότητας από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Σε αντιμετώπισαν με καχυποψία/ειρωνεία/δυσπιστία στα πρώτα σου βήματα;

Στον Καναδά υπήρχε μηδενική καχυποψία παρά μόνο μια ολόκληρη αίθουσα γεμάτη ανθρώπους ενθουσιασμένοι να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν συμβουλές. Όταν προσπάθησα να αρχίσω να ασχολούμαι με τον κλάδο εδώ στην Ελλάδα, ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Παρά το ότι είχα αρκετή εμπειρία ως DJ, έπρεπε στην αρχή να παρακαλέσω αγνώστους για να μου δώσουν μια ευκαιρία να παίξω μουσική, χωρίς αμοιβή. Πρέπει πραγματικά να αποδείξεις τον εαυτό σου, ακόμα κι αν η διαδικασία είναι ελαφρώς ταπεινωτική. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι βρίσκομαι ακόμα στα πρώτα μου βήματα οπότε θα σας ενημερώσω όταν φύγει η καχυποψία.

https://www.instagram.com/p/Cwf5THGI1gX/

Τι είναι η μουσική για εσένα;

Πάντα ήταν κάποιο είδος διαφυγής ή τρόπος να ορίσω την προσωπικότητά μου. Αλλά κάθε χρόνο, η μουσική παίζει πιο σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα, με τη μετεγκατάστασή μου στην Ελλάδα, αγωνίστηκα για να προσαρμοστώ περισσότερο από όσα περίμενα. Είμαι ακόμα πολύ μεγάλο outsider και ακούω συνέχεια ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι «περίεργη». Παρόλο που ταξιδεύω αρκετά στη ζωή μου, πάντα επιστρέφω στο σπίτι μου στον Καναδά όπου νιώθω προσγειωμένη.

Αλλάζοντας αυτό που αποκαλώ «σπίτι», παλεύοντας με τις πολιτισμικές διαφορές και το γλωσσικό εμπόδιο εδώ στην Ελλάδα, ανέπτυξα φέτος πολύ άγχος και ανθυγιεινούς τρόπους αντιμετώπισης του άγχους. Η μουσική μου έσωσε τη ζωή γιατί η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα που μιλάμε όλοι και μου επέτρεψε να εκφραστώ με τρόπους που δεν μπορώ με λόγια. Η μουσική με έφερε κοντά σε μερικούς από τους ανθρώπους που θα είναι μέρος της ζωής μου για πάντα.

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Μου αρέσει να ακούω και να νιώθω πάθος-ένταση σε οποιοδήποτε είδος. Νομίζω ότι αυτό τελικά πηγάζει από τα πολλά χρόνια που ακούω κλασική μουσική και από συνθέτες όπως ο Rachmaninoff.

Πέρα από αυτό, οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες είναι οι Yamil, Vooz Brothers, Gespona, Emanuel Satie, Maga και Tal Fussman. Νομίζω ότι αυτό που όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν κοινό, είναι ένα πραγματικά ευρύ συναισθηματικό φάσμα στις παραγωγές τους.

Περίγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Έξυπνη, έντονη, πειθαρχημένη, αναλυτική, πεισματάρα.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο;

Μερικές φορές αισθάνομαι περίεργα δίνοντας συμβουλές γιατί δεν νομίζω ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου να θεωρούμαι αρκετά επιτυχημένη ώστε οι άνθρωποι να θέλουν να ακούσουν τι σκέφτομαι.

Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα γελάσουν με αυτό που πρόκειται να πω, αλλά σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι οι λέξεις με τις οποίες ζω:

  • Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε μουσική και να επενδύσετε στον εαυτό σας για να βελτιώσετε τις τεχνικές σας ικανότητες ώστε να είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, που να μην αμφιβάλλετε ποτέ για τους λόγους που κάποιος σας έδωσε μια ευκαιρία.
  • Η μουσική είναι τέχνη και η τέχνη είναι περίπλοκη. Άτομα με σεβαστές απόψεις θα διαφωνούν με τις επιλογές σας όλη την ώρα. Μερικές φορές η μουσική σου δε θα αρέσει ακόμα και στους πιο στενούς σου φίλους. Φιλτράρετε αυτές τις απόψεις πολύ προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι παίζετε αυτό που αγαπάτε. Τελικά θα βρείτε τον βασικό σας ακροατή, ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να φτάσετε εκεί.
  • Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας, διοχετεύστε την ανασφάλειά σας στην παραγωγικότητα. Και να θυμάστε στο τέλος της ημέρας, η μουσική έχει σκοπό να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει. Προσπαθήστε να μην αφιερώνετε πολύ χρόνο με τα άτομα που αφαιρούν τη χαρά από την όλη εμπειρία.

E L Ë K T R A

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το χώρο της μουσικής;

Η πρώτη μου επαφή με την ηλεκτρονική μουσική ήταν μέσω των γονιών μου από πολύ νεαρή ηλικία. Οι γονείς μου είναι λάτρεις της techno μουσικής μέχρι και σήμερα και έχουν υπάρξει πολύ ενεργοί clubbers της εποχής τους. Έβγαινα μαζί τους από πολύ μικρή ηλικία σε γνωστά νυχτερινά clubs, μέχρι να αρχίσω να βγαίνω μόνη μου.

https://www.instagram.com/p/CzrCwubsUkM/

Πόσο καιρό εργάζεσαι ως dj;

Εργάζομαι ως Dj περίπου ένα χρόνο και ένα μήνα. Η πρώτη φορά που έπαιξα μουσική ήταν τον Οκτώβριο του 2022 για το Nepenthe events.

Πόσο δύσκολο είναι (αν είναι) να είσαι νεαρή DJ και να δουλεύεις σε ένα κλάδο που κατά κύριο λόγο ανδροκρατείται;

Θεωρώ πως είναι το ίδιο δύσκολο όσο και σε άλλα επαγγέλματα. Ο κλάδος μας απαιτεί μια πιο αυστηρή-διπλωματική στάση και το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι να κερδίσεις τον σεβασμό στους χώρους και στους κύκλους που κινείσαι.

Σε αντιμετώπισαν με καχυποψία/ειρωνεία/δυσπιστία στα πρώτα σου βήματα;

Είμαι αρκετά τυχερή καθώς από τα πρώτα μου κιόλας βήματα είχα την υποστήριξη των πολύ κοντινών μου ανθρώπων και και του κόσμου που μου έδωσε μεγάλο κουράγιο για να συνεχίσω.

https://www.instagram.com/p/CvnGuKSsH9d/

Τι είναι η μουσική για εσένα;

Η μουσική πάνω από όλα είναι έκφραση συναισθημάτων και έπειτα τρόπος ψυχαγωγίας.

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Afrο House, Melodic, Ηοuse, Indie, Dark Ethnic.

Περίγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Κοινωνική, Δραστήρια, Ευαίσθητη, Αποφασιστική, Ανυπόμονη.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο;

Να έχει πίστη στον εαυτό της και να δουλέψει σκληρά.

Stella VI

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το χώρο της μουσικής;

Από μικρή αγαπούσα πολύ την μουσική, έπαιζα πιάνο, έκανα μαθήματα φωνητικής αργότερα και παράλληλα άκουγα πάντα πολλά είδη μουσικής. Μέσα σε αυτά και η ηλεκτρονική (house) η οποία με έσπρωξε και στο να μάθω αυτή τη δουλειά.

Πόσο καιρό εργάζεσαι ως dj;

Ξεκίνησα από τα 17 μου χρόνια στο νησί που μεγάλωσα και αργότερα ήρθα στην Αθήνα όπου ζω και εργάζομαι πλέον. Φέτος κλείνω τα δέκα χρόνια ενασχόλησης με αυτό.

https://www.instagram.com/p/CzBLs2lssyN/

Πόσο δύσκολο είναι (αν είναι) να είσαι νεαρή DJ και να δουλεύεις σε ένα κλάδο που κατά κύριο λόγο ανδροκρατείται;

Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν πάντα δύο όψεις. Είναι κι αβαντάζ το να είσαι κορίτσι σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα γιατί είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις σε πρώτη φάση, αρκεί όμως να μην μείνεις σε αυτό. Στόχος πάντα πρέπει να είναι η επαγγελματικότητα και η συνεχής εξέλιξη, το οποίο φυσικά ισχύει και για όλους ανεξαιρέτως φύλου.

Σε αντιμετώπισαν με καχυποψία/ειρωνεία/δυσπιστία στα πρώτα σου βήματα;

Καθόλου, μπορώ να πω ίσα ίσα το αντίθετο, είχα πάντα πολλούς ανθρώπους δίπλα μου του χώρου να με στηρίζουν και να μου μαθαίνουν τη δουλειά και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που έμεινα σε αυτό το επάγγελμα!

Τι είναι η μουσική για εσένα;

Η μουσική είναι το μαξιλάρι της ψυχής μας. Σε αυτήν ακουμπάμε στις πιο δυνατές μας στιγμές, από τις πιο σκοτεινές μέχρι τις πιο φωτεινές.

https://www.instagram.com/p/CyVKLIeMxKe/

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Ακούω πάρα πολλά και διαφορετικά είδη, από κλασική μουσική μέχρι rock, blues, folk και house. Μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω ήχους από άλλες χώρες κι έτσι αγαπώ πολύ την ηλεκτρονική μουσική με στοιχεία ethnic.

Περίγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Με φέρνουν σε αμηχανία αυτές οι ερωτήσεις. Σίγουρα έχω υπομονή, είμαι μεθοδική και θέλω διαρκώς να μαθαίνω και να αλλάζω προς το καλύτερο.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο;

Να αγαπάει αυτό που κάνει και να μην επαναπαύεται, πάντα υπάρχει και πιο πάνω!

Amelia

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το χώρο της μουσικής;

Από μικρή ηλικία μου άρεσε η μουσική. Ο πατέρας μου διατηρεί ένα beach bar στη Σαντορίνη και πραγματοποίησα εκεί τα πρώτα μου βήματα ως DJ. Έκανα τότε αλλαγές μόνο με δύο καρτέλες Youtube και μετά το εξέλιξα κατεβάζοντας το Virtual dj και έπαιζα από το laptop μου.

Έχω κάνει πιάνο για αρκετά χρόνια και η δασκάλα μου, μου έλεγε ότι πρέπει να ασχοληθώ με τη μουσική. Ασχολήθηκα με τα τουριστικά για κάποια χρόνια ώσπου κατάλαβα ότι το πάθος μου είναι η μουσική. Συνεργάστηκα αργότερα με μια δισκογραφική και ξεκίνησα την πορεία μου στον χώρο. Σήμερα εργάζομαι ως freelancer.

Πόσο καιρό εργάζεσαι ως dj;

Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι επαγγελματικά ως DJ, στο παρελθόν το έκανα ως hobby.

https://www.instagram.com/p/Cr5eIcvsRL9/

Πόσο δύσκολο είναι (αν είναι) να είσαι νεαρή DJ και να δουλεύεις σε ένα κλάδο που κατά κύριο λόγο ανδροκρατείται;

Δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι πολλοί άντρες DJs που είναι αρκετά χρόνια στο χώρο με βοηθούν και με στηρίζουν.

Σε αντιμετώπισαν με καχυποψία/ειρωνεία/δυσπιστία στα πρώτα σου βήματα;

Ακόμα και να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, το έχω ήδη διαγράψει. Δεν με απασχολούν «θέματα» άλλων και δεν τα αφήνω ποτέ να με επηρεάζουν.

Τι είναι η μουσική για εσένα;

Η μουσική για εμένα είναι συναισθήματα.

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Οι μουσικές μου επιρροές είναι κυριολεκτικά τα πάντα. Στα set moy για παράδειγμα επηρεάζομαι από ξένους, ανερχόμενους DJs και όχι μεγάλα ονόματα. Κοιτάζω τα videos τους και αν έχω και την ευκαιρία προσπαθώ να τους ακούσω live. Όσον αφορά τη μουσική μου επηρεάζομαι από ό,τι πιο «άκυρο». Σε ένα κομμάτι μου για παράδειγμα εμπνεύστηκα από μια λυπητερή Τούρκικη ταινία.

https://www.instagram.com/p/CqBLG9_sZDK/

Περίγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Fun, αισιόδοξη, ψυχή της παρέας, ευαίσθητη και ψύχραιμη.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο;

Να ακολουθήσει το ένστικτό της , να κάνει τις κατάλληλες γνωριμίες και να μην χάσει το μουσικό της taste.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved