H Josephine έβγαλε νέο album με τίτλο «Τα Καλά Κορίτσια» & αυτά είναι τα τραγούδια που ήδη αγαπήσαμε

Η Josephine στα καλύτερά της!

Το νέο album της Josephine είναι γεγονός! Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Τα Καλά Κορίτσια» στις 27 Οκτωβρίου και εμείς φυσικά ακούσαμε και τα δεκαπέντε τραγούδια.

Τα κομμάτια που έχουν την υπογραφή εμπνευσμένων δημιουργών, όπως οι Πέτρος Ιακωβίδης, Apon, IamStrong, Λεωνίδας Σώζος, Χρήστος Σαντικάι, Βασίλης Κουμεντάκος και Γιάννης Φρασέρης, είναι αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η Josephine στη μουσική. Χορευτικοί ήχοι με ethnic στοιχεία και «πιασάρικο» στίχο.

Από τα κομμάτια του νέου άλμπουμ της έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα hits «Τηλέφωνο», «Μπερδέματα», «Κύμα Μου», «Είσαι Μια Θεά» και το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια Σου».

Από αυτά, εμείς έχουμε ξεχωρίσει εδώ και καιρό το «Κύμα Μου» αλλά και το «Τηλέφωνο», ενώ από τα κομμάτια που δεν είχαν κυκλοφορήσει έως τώρα αγαπήσαμε λίγο παραπάνω τα «Πυρκαγιά», «Πολύ Πολύ» και «Μοίρα».

Η Josephine στα καλύτερά της!

Η Josephine διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο, αφού μετά τη κυκλοφορία του πρώτου της album «100%», που έγινε πλατινένιο και ήταν γεμάτο τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες είναι έτοιμη για μία ακόμα «σαρωτική» νίκη στη δισκογραφία.

Πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ της, η Josephine είχε κάνει μία σχετική ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραφε, μεταξύ άλλων: «Εκατοντάδες τραγούδια. Χιλιάδες ιδέες. Η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Και το όνειρό μου συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/p/Cyqk3wdsZR3/

Το album «Τα Καλά Κορίτσια», με τραγούδια διαφορετικού μουσικού ύφους δοσμένα με τη μοναδική ενέργεια της Josephine, κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής (Spotify, Apple Music, Deezer) , ενώ σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί στο YouTube το πρώτο music video από το album, για το τραγούδι «Μοίρα».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved