Το viral hit του καλοκαιριού ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο Spotify έχει 3M views στο YouTube

Η συνεργασία της Josephine και της Αναστασίας στα Mad VMAs στην επανεκτέλεση του τραγουδιού «Είσαι μια θεά» έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία κάνοντάς το viral hit στο Τik Tok και όχι μόνο.

Josephine και Αναστασία με την εμφάνισή τους στα Mad VMAs εντυπωσίασαν τόσο το κοινό που βρέθηκε εκεί όσο και τους τηλεθεατές. Οι δυο τους, φορώντας αέρινα και σε στυλ πιο ανατολίτικα ρούχα, χόρεψαν κι ερμήνευασαν το κομμάτι που είχε τραγουδήσει ο Χάρης Κωστόπουλος το 2007, «Είσαι μια θεά» και ήδη η εκτέλεσή τους έχει 3Μ views στο YouTube.

Αν και ακόμα δεν έχει μπει το τραγούδι τους στο Spotify έχει γίνει viral ιδιαίτερα στο Tik Tok, με πολλούς χρήστες του να το χρησιμοποιούν στα βίντεό τους.

Παρ' όλα αυτά, οι fans της Josephine και της Αναστασίας περιμένουν πώς και πώς να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τραγούδι και στην πλατφόρμα του Spotify για να μπορέσουν να το προσθέσουν στις μουσικές τους λίστες και να το χορεύουν non stop όλο το καλοκαίρι.

Screenshot-(531).png

Οι κοινές τους διακοπές

Οι δύο τραγουδίστριες μετά την επιτυχία τους έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο και χάρισαν απείρου κάλλους στιγμιότυπα τόσο με τα χρωματιστά μπικίνι που επέλεξαν να φορέσουν και τις selfies που δημοσίευσαν, όσο και με τo Tik Tok τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved