Η «Ευχή» της Αναστασίας πραγματοποιήθηκε! Η λαμπερή παρουσίαση δίσκου και διαμαντένια απονομή

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της Ελληνικής δισκογραφίας, παρουσίασε για πρώτη φορά live το ντεμπούτο album της με τίτλο «Ευχή» σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά στο Christmas Theater.

Σχεδόν δύο χρόνια πριν, η Αναστασία Δημητρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό και κατάφερε να γίνει viral μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της. H 20χρονη τραγουδίστρια φαινόμενο της Ελληνικής δισκογραφίας έχει καταφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ έχοντας δεκάδες εκατομμύρια streams και views, No1 τραγούδια σε YouTube και Spotify charts, διαμαντένια και πολυπλατινένια singles.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Αναστασίας με τίτλο «Ευχή» είναι εδώ και λίγους μήνες γεγονός και κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Screenshot-2023-11-03-153758.png

Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή παρουσίαση δίσκου και διαμαντένια απονομή της Αναστασίας

Το βράδυ της Πέμπτης (2/11) η Αναστασία παρουσίασε για πρώτη φορά live τα τραγούδια του album της «Ευχή» σε μια μοναδική συναυλία στο κατάμεστο Christmas Theater όπου ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή για τις διαμαντένιες και πολυπλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις των μεγάλων επιτυχιών της. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι αρκετά προσγειωμένη παρά τη μεγάλη της επιτυχία και σε ερώτηση του TeenQueen.gr για το «τι θα συμβούευε τα νέα παιδιά, όπως αυτή, που θέλουν να ασχοληθούν με την μουσική αλλά μπορεί να απογοητεύονται στη διαδρομή» απάντησε: «Τίποτα. Κλείνουμε τ' αυτιά και απλά κοιτάμε το όνειρο, δουλεύουμε σκληρά και το καταφέρνουμε. Τελεία».

https://www.instagram.com/p/CzKVOrutJYd/

Το «ευχαριστώ» στους γονείς της και η αναφορά στις γιαγιάδες της - τους «φύλακες άγγελούς» της

Η Αναστασία βέβαια, κατά την απονομή της δεν ξέχασε να ευχαριστήσει - μαζί με όσους τη βοήθησαν να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι προς το όνειρό της - και τους γονείς της αλλά και τους φίλους της που παρότι δουλεύει πολλές ώρες είναι πάντα εκεί γι' αυτήν, όπως άλλωστε και την βραδιά της απονομής της. Η μαμά της, μάλιστα την καμάρωνε και την χειροκροτούσε συνεχώς από τις κερκίδες του Christmas Theater.

Screenshot-2023-11-03-153804.png

Η νεαρή τραγουδίστρια όμως, εξομολογήθηκε και κάτι που δεν ήταν στα χαρτιά με τις ευχαριστίες της. Μίλησε για τις γιαγιάδες της και ανέφερε πως την ώρα που ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι και να κάνει επιτυχία και οι δύο γιαγιάδες της έφυγαν από τη ζωή και γι' αυτήν αυτό ήταν το πιο δύσκολο που έχει περάσει ως τώρα.

Το «αστέρι» το δικό μου δεν είναι μόνο η ευχή που πραγματοποίησα. Το δικό μου το «αστέρι» είναι οι δύο γιαγιάδες μου, που δεν ζουν ποια και τις έχασα ενώ έκανα μουσική κι ήταν ό,τι πιο δύσκολο πέρασα σε αυτά τα δύο χρόνια, οπότε θέλω να πιστεύω ότι μας βλέπουν από εκεί πάνω κι είναι περήφανες για εμένα.

Όταν είχε φύγει από τη ζωή και η γιαγιά της η Αναστασία, η ίδια είχε γράψει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνη σε ανάρτησή της στα social media που έλεγε το εξής: «Θα σε θυμάμαι όπως εγώ ξέρω. Σε ευχαριστώ για όλα. Από Αύγουστο σε Αύγουστο φύγατε και οι δυο γιαγιάδες μου. Απίστευτο. Γιαγιά Αναστασία».

371114382_1299747173856745_3546286870475343578_n.jpg

Η Αναστασία είναι η απόδειξη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να το θες πολύ

Screenshot-2023-11-03-153812.png

Για την Αναστασία «η μουσική ενώνει» κι «όποιος αγαπάει τη μουσική αγαπάει και τον συνάδελφό του», όπως είπε χαρακτηριστικά. Γι' αυτό και υπήρχαν και πολλοί συνάδελφοί της άλλωστε, τη μεγάλη αυτή βραδιά για εκείνη για να την τιμήσουν.

https://www.instagram.com/p/Cs9LPQqspxF/

Το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων και ο Good Job Nicky, o oποίος είναι κι αυτός ένας πολύ νεαρός καλλιτέχνης μεν αλλά με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ κι ένα κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος για την Αναστασία και την επιτυχία της και όπως μας αποκάλυψε ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο καινούργιο τραγούδι, το οποίο μάλιστα θα είναι και ντουέτο με την Evangelia.

Eκεί ήταν και η Marseaux, η οποία επίσης ανήκει στην νέα γενιά και μάς είπε τα εξής: «Είμαστε εδω σήμερα στην απονομή της φίλης μου της Αναστασίας. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, έχει πολύ μέλλον μπροστά της, είναι πολύ δουλευταρού και της εύχομαι τα καλύτερα. Επιτέλους, νομίζω ήρθε η ώρα να αναλάβουμε εμείς τα ηνία, η νέα γενιά».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο στενός φίλος της Αναστασίας Fipster, ο οποίος έδωσε τον δικό του ξεχωριστό παλμό στην μουσική εκδήλωση. Η Dat Lilly επιμελήθηκε το Dj Set της βραδιάς λίγο πριν την έναρξη της απονομής, ενώ νωρίτερα ο Vangelis Nakis επιμελήθηκε το backstage του event, συνομιλώντας με τους θαυμαστές της Αναστασίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Σαμπάνης, Κώστας Μαρτάκης, Γιώργος Τσαλίκης, Γιάννα Τερζή, Βασίλης Δήμας, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Άσπα, Daphne Lawrence, Good Job Nicky, Κωνσταντίνος Βασάλος, Marseaux, Solmeister, OGE, Joanne, Ιάσονας Μανδηλάς, Κώστας Ορφανίδης, Βασίλης Ηλιάδης, Σπύρος Νικολαΐδης, Ηλιάννα Ζέρβα, Ματίνα Ζάρα, Κωνσταντίνος Παντελίδης, Ανδρομάχη, Άννα Ζηρδέλη, Δημήτρης Σαράντος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Γιώργος Ταλάντσεβ κ.α.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved