«Μες Στα Μάτια»: Ο Άρις Πετράκης μόλις κυκλοφόρησε το πιο συναισθηματικό τραγούδι

Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Άρις Πετράκης επανέρχεται δυναμικά με το single «Μεσ’ Στα Μάτια» και, για ακόμα μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του, μας χαρίζει άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία, σ’ ένα ρυθμικό και συναισθηματικό τραγούδι. Τη μουσική υπογράφουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

To νέο τραγούδι του Άρι Πετράκη θα σε ταξιδέψει

Στο «Μεσ’ Τα Μάτια», που έχει ήδη αγαπηθεί μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, ο Άρις Πετράκης συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

https://www.instagram.com/p/CrOas4hMynG

Ο Άρις Πετράκης είναι ένας ρομαντικός ροκ καλλιτέχνης και το νέο ΤikTok crush μας

Το single συνοδεύεται από ένα εμπνευσμένο video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με τον Άρι Πετράκη να μας κοιτά «Μεσ’ Τα Μάτια» και να λέει όλα όσα θα ήθελε να πει.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Άρις Πετράκης ετοιμάζεται να «μαγέψει» το κοινό της Θεσσαλονίκης δίπλα στον Νίκο Απέργη και την Μαλού, ένα σχήμα που συνεπήρε την Αθήνα τους προηγούμενους μήνες, μέσα από sold out εμφανίσεις στο «Cabaret». Το single «Μες Τα Μάτια» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Rercords.

Πηγή κεντρικής: aris_petrakis

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved