Podcast Time: Τα 3 καλύτερα Podcast που αξίζει να ακούσεις στο Spotify αυτή την περίοδο

Εσύ είσαι podcast lover ή μήπως δεν τα έχεις, ακόμα, σε ιδιαίτερη προτίμηση;

Βαρέθηκες να ακούς συνέχεια μουσική και θες κάτι διαφορετικό; Εμείς σου έχουμε τη λύση και ονομάζεται «Podcast». Είμαστε απολύτως σίγουρες πως έχεις ακούσει το συγκεκριμένο όρο, ωστόσο για εσένα που δεν έχεις ιδέα περί τίνος επρόκειτο, μη σε πιάνει πανικός. Τα Podcast ομοιάζουν με τις κλασσικές ραδιοφωνικές εκπομπές και καταπιάνονται με πληθώρα θεμάτων, που σε ενδιαφέρουν αδιαμφισβήτητα. Επειδή, λοιπόν, αγαπάμε πολύ αυτό το Spotify Trend, σου προτείνουμε τα 3 καλύτερα Podcast για το 2022, στα οποία αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου σε καθημερινή ή και εβδομαδιαία βάση. Ας τα ανακαλύψουμε!

Ποια είναι τα καλύτερα Podcast στο Spotify;

Office Ladies

https://www.instagram.com/p/Cdq5XE1JUde/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν ήσουν λάτρης της σειράς The Office, τότε το συγκεκριμένο Podcast είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Οι οικοδέσποινες Jenna Fischer και Angela Kinsey (aka Office Ladies) συζητούν σε χαλαρή ατμόσφαιρα, όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη σειρά που έκανε «πάταγο». Backstage, μυστικά, σχολιασμός των επεισοδίων, προσωπικές ιστορίες και μοναδικοί καλεσμένοι συνθέτουν ένα Podcast, που δεν πρέπει να χάσεις!

My Favorite Murder

https://www.instagram.com/p/Cj0LYkaPcCm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

...Και προτού βιαστείς να προσπεράσεις αυτές τις γραμμές, να σε προειδοποιήσουμε πως, όχι, δεν πρόκειται για ένα Podcast, που καταπιάνεται με στυγερά εγκλήματα της εποχής μας. Αντιθέτως, η Karen και η Georgia εξετάζουν και αναλύουν βαθύτερα κοινωνικά ζητήματα, όπως η σεξουαλική κακοποίηση, η ισότητα των δύο φύλων, τα γυναικεία δικαιώματα και η επίτευξη της ψυχικής υγείας, σε ένα, συνεχόμενα, μεταβαλλόμενο κόσμο. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να τις ακούσεις, να σε ενημερώσουμε πως νέα επεισόδια δημοσιεύονται δύο φορές την εβδομάδα με διάρκεια 60-120 λεπτών το κάθε ένα.

Eurovision 2023: Ποιες είναι οι υποψήφιες πόλεις για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού

Why don’t you date me?

Αυτό το Podcast το αφιερώνουμε σε όλες τις μοναχικές ψυχές εκεί έξω, που επιθυμούν να βρουν το άλλο τους μισό ή ορθότερα το άλλο τους ολόκληρο. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο είσαι single; Την ίδια ακριβώς ερώτηση απηύθυνε και η Nicole Byer στον εαυτό της, αποτελώντας το έναυσμα, για να ξεκινήσει τη δημιουργία του Spotify Podcast της. Με κύριο θέμα «Για ποιο λόγο δεν έχω σχέση;» η οικοδέσποινα μας μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύουν θέματα ερωτικής φύσεως, που θα κάνουν την καρδιά μας να σκιρτήσει έστω και για λίγα λεπτά.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε, εν τέλει, να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες για τα Podcast, στα οποία αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου. Είμαστε σίγουρες πως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτή την περίοδο της ζωής σου. Εσύ με ποιο λες να κάνεις την αρχή;



Πηγή κεντρικής: Pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 τραγούδια που θα ακούς κάνοντας beauty cocooning το φθινόπωρο

Τα ανερχόμενα αστέρια της μουσικής που πρέπει να βάλεις ASAP στη φθινοπωρινή σου playlist

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved