Τα ανερχόμενα αστέρια της μουσικής που πρέπει να βάλεις ASAP στη φθινοπωρινή σου playlist

Ανακάλυψε τους ταλαντούχους καλλιτέχνες που αναμένεται να «λάμψουν» τα επόμενα χρόνια.

Έντονη “κινητικότητα” παρατηρείται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας το τελευταίο διάστημα με νέες μουσικές παραγωγές και καλλιτέχνες να “ξεπηδούν” ολοένα και συχνότερα στα προτεινόμενα του Youtube και του Spotify μας. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θες να είσαι “μέσα” στα πράγματα, ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας τη φθινοπωρινή σου playlist, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Ας ανακαλύψουμε μαζί τους ανερχόμενους μουσικούς (και πολλά υποσχόμενους) αστέρες που είμαστε σίγουροι πως θα κάνουν θράυση το προσεχές διάστημα. Είσαι έτοιμη; Ας ξεκινήσουμε!

Back to school: Η απόλυτη playlist για να πηγαίνεις με ανεβασμένη διάθεση στο σχολείο

Benson Boone

https://www.instagram.com/p/CaFv7pEJcg3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός καρδιοκατακτητής του εφηβικού κοινού ήρθε, σίγουρα, για να μείνει. Ο 19χρονος με τα viral Tik Tok videos και τη “βελούδινη” φωνή που σαγηνεύει, θα σε παρασύρει σε ένα συναισθηματικό μουσικό “ταξίδι” με τα ιδιαίτερα τραγούδια του, που δεν πρέπει να χάσεις. Ο Boone αντλώντας έμπνευση από την Doja Cat, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο του album και σε προκαλεί να τον ακολουθήσεις. Αν θες να πάρεις μια “γεύση” από τις μουσικές τους δημιουργίες, τότε δεν έχεις παρά να αφεθείς στη μελωδία του παρακάτω video.



Blu DeTiger

https://www.instagram.com/p/Ce39GfULiSD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Blu DeTiger δουλεύει σκληρά από πολύ τρυφερή ηλικία, για να κάνει τα όνειρα της, στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, πραγματικότητα. Μεγαλώνοντας στη Νέα Υόρκη και συμμετέχοντας από μικρή σε music tours σε όλη την Αμερική, η 24χρονη, πλέον, μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers στο Tik Tok δηλώνοντας υπερήφανη και ευγνώμων, που τα τραγούδια της έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις κι εσύ να “ταξιδέψεις” σε μια πιο "Vintage” εποχή, σου προτείνουμε να απολαύσεις το παρακάτω, ανατρεπτικό της, τραγούδι, το οποίο, προφανέστατα, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.



Εμπλούτισε τη φθινοπωρινή σου playlist και γνώρισε το νέο “αίμα” της μουσικής που έρχεται με φόρα, γεμάτο όρεξη για τη δημιουργία ολοκαίνουργιων, μελωδικών δημιουργιών που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από την απαιτητική σου καθημερινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Aya»: Ελένη Φουρέιρα και Hawk μόλις κυκλοφόρησαν το πιο hot video clip

Eurovision 2023: H Evangelia επιστρέφει στον θεσμό με νέο τραγούδι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved