Snik: Είναι και πάλι το Νο1 των trends με το νέο του solo single

Εσύ άκουσες το νέο του κομμάτι;

Τι κι αν άργησε να έρθει με μια νέα solo κυκλοφορία ο Νο1 καλλιτέχνης της τραπ σκηνής, η μεγάλη αυτή στιγμή έφτασε και για ακόμη μια φορά ο Snik κατέκτησε την κορυφή όπως πάντα άλλωστε.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σου υπενθυμίσουμε πως ο Snik ήταν εκείνος ο οποίος κατέκτησε τις πρώτες θέσεις στις ψηφιακές αλλά και φυσικές πωλήσεις τον περασμένο χρόνο και φυσικά το album «Top Boy» ήταν το album το οποίο του έφερε εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτή τη στιγμή θεωρείται και είναι ο καλύτερος τραπ καλλιτέχνης της γενιάς του.

Λοιπόν, το νέο solo κομμάτι του, πρώτο για το 2021, έχει τίτλο «XEIMWNES» και ήδη το έχεις ακούσει. Πριν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του YouTube, δημοσιεύτηκε στα ψηφιακά καταστήματα και μάλιστα ήταν στην κορυφή του Top 200 στο Spotify.

https://www.instagram.com/p/CMXIx52nvAQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον, έχει ένα συγκλονιστικό music video το οποίο το συνοδεύει και σίγουρα μόλις το δεις θα καταλάβεις πως ο Snik δεν είναι μόνο ένας «σκληρός»… τραπάς, αλλά και αρκετά ευαίσθητος. Το «XEIMWNES» στην πλατφόρμα του YouTube βρίσκεται ήδη στη Νο1 θέση των trends και έχει περισσότερες από 143.136 προβολές.

Δες το music video παρακάτω και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved