Apon- Slogan: Κυκλοφόρησαν το νέο «MEINE» και έχει ξεπεράσει τα 100 χιλ. views

Είναι το κομμάτι που θα αφιερώσεις στο crush σου.

To νέο κομμάτι του Apon είναι σίγουρα το track που θα λατρέψεις. Apon και Slogan συνεργάζονται στη νέα τους επιτυχία και φέρνουν έναν νέο ήχο στη τραπ μουσική του σήμερα.

Αξίζει να σου θυμίσουμε πως ο Apon είναι ένας από τους καλλιτέχνες που καθημερινά επιβεβαιώνει πως το ταλέντο του και η όρεξή του για μουσική δεν στερεύουν ποτέ. Έχει βάλει το χεράκι του σε παραγωγές γνωστών τραγουδιών όπως το «Ξημερώνει» του Stan αλλά και το «Μόνο Εσύ» της Αμαρυλλίς.

Λοιπόν αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Slogan για το νέο «MΕΙΝΕ» και σίγουρα το κομμάτι τους είναι το νέο anthem track της εποχής.

Άκρως ερωτικό, με δυναμικό beat και μια μελωδία που μένει στον ακροατή, το νέο τους κομμάτι έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και σε μόλις λίγες ώρες από την κυκλοφορία του ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. Μέχρι στιγμής το music video τους στην πλατφόρμα του YouTube έχει ξεπεράσει τα 100 χιλιάδες views και ο αριθμός αυτός είναι ανοδικός.

Όσο για την παραγωγή και τους στίχους; Οι δύο καλλιτέχνες έχουν επιμεληθεί τους στίχους και το music video είναι αποτέλεσμα επιμέλειας του Alexis Rummler.

Δες το music video του «ΜΕΙΝΕ» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved