The Weeknd: Το αινιγματικό μήνυμα πίσω από την εμφάνιση με τους επιδέσμους

Στη νέα του συνέντευξη τα αποκάλυψε όλα.

Το τελευταίο διάστημα, ο The Weeknd έχει κυκλοφορήσει σειρά τραγουδιών τα οποία μάλιστα κρύβουν ένα αινιγματικό μήνυμα πίσω από κάθε music video. Στις εμφανίσεις του ο καλλιτέχνης υποδύεται μια περσόνα και μάλιστα διηγείται την ιστορία της.

Στα American Music Awards τον περασμένο χρόνο, εμφανίστηκε με επιδέσμους στο πρόσωπό του, αφήνοντας τους θαυμαστές του άναυδους με το θέαμα αυτό. Άραγε πώς συνδέεται αυτή η εμφάνισή του με τις υπόλοιπες και ποιο το μήνυμα που θέλει να περάσει στο κοινό του;



Εν όψει της εμφάνισής του στο Super Bowl ο καλλιτέχνης μίλησε στο Variety και η συνέντευξή του είναι κάθε άλλο απολαυστική. Μέσα σε όλα όσα είπε ο καλλιτέχνης δήλωσε επίσης πως ετοιμάζει την περιοδεία του «After Hours World Tour».

Το tour του έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου του 2022 με αφετηρία το Βανκούβερ του Καναδά και με προορισμό του ακόμη δεκάδες πόλεις.



Λοιπόν, όσον αφορά τις αλλόκοτες εμφανίσεις του ο The Weeknd υποστήριξε πως η περσόνα που παριστάνει είναι ένας χαρακτήρας, ένας star που έχει πάρει εντελώς λάθος δρόμο.

Διάβασε περισσότερα στη Gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved