The Weeknd: Ξόδεψε επτά εκατομμύρια για την εμφάνιση αυτή

Αν μας ρωτάς, είναι πολλά τα χρήματα!

Ο The Weeknd είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για όλα και όπως θα καταλάβεις και στη συνέχεια αυτά δεν είναι μόνο λόγια αφού είναι αλήθεια πως ξόδεψε 7 εκατομμύρια δολάρια για μια του εμφάνιση!

Πράγματι, ο τραγουδιστής έχει πάρει πολύ θερμά την μουσική του πορεία και μάλιστα σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα από τα μεγαλύτερα hits album το βράδυ της μεγαλύτερης εμφάνισης της ζωής του.

Σύμφωνα με το Billboard ο The Weeknd πρόκειται να εμφανιστεί στο Super Bowl Halftime Show στις 7 Φεβρουαρίου για να τραγουδήσει, δεν είναι όμως εδώ το ζήτημα! Από τη διοργάνωση του δόθηκε ένα χρηματικό ποσό για το show του, ωστόσο ο The Weeknd, όχι μόνο πλήρωσε από την τσέπη του για αυτή του την εμφάνιση, αλλά καταξοδεύτηκε κιόλας.

Κι όμως! Η εμφάνισή του πρόκειται να είναι φαντασμαγορική, τουλάχιστον αν σκεφτείς πως έδωσε 7 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον από αυτά που έλαβε από την παραγωγή. Βέβαια να σου πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ξοδεύει πολλά χρήματα για κάτι δικό του, όπως έχει κάνει πολλές φορές για τις παραγωγές και τα music videos του.



Γνωρίζουμε όλοι πως όλα του τα μουσικά εγχειρήματα, τα music video και οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές αλλά αυτή φαίνεται πως θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και στη Daily Mail, ο καλλιτέχνης, λόγω της καραντίνας, θέλει να προσφέρει στον κόσμο ένα υπερθέαμα βγαλμένο από ταινία.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved