Playlist Update: Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την playlist σου με αυτά τα νέα tracks

Τα νέα cool ονόματα της pop μουσικής θα μπουν ASAP στην playlist σου.

Εκτός από τους ήδη αναγνωρισμένους καλλιτέχνες γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως υπάρχουν εκατοντάδες νέα ονόματα στην μουσική βιομηχανία που αξίζουν μια ευκαιρία από εμάς. Τι κι αν είσαι «κολλημένη» με τον Justin Bieber, της Ariana Grnade και την Billie Eilish, ήρθε η ώρα να… ανοίξεις τους μουσικούς σου ορίζοντες και να ακούσεις νέα τραγούδια.

Αν ψάχνεις μουσική για να σε εμπνεύσει είσαι στο κατάλληλο άρθρο! Υπάρχουν ονόματα όπως η Luna Shadows και η Baby Queen που ίσως να μην έχεις ακούσει ξανά ωστόσο θα αγαπήσεις από το πρώτο κιόλας άκουσμα των τραγουδιών τους.

Η playlist σου πρέπει να ανανεωθεί και αν δεν έχεις ιδέα που να ψάξεις για τα νέα ταλέντα, έχουμε φτιάξει για εσένα μια λίστα με τα πιο cool pop track τα οποία βέβαια είναι και κυκλοφορίας του 2021.

Baby Queen, «Raw Thoughts»
Η Baby Queen ζει στο Λονδίνο και με το νέο της single κάνει αισθητή την παρουσία της. Με δύο albums στο ενεργητικό της η καλλιτέχνιδα σίγουρα έχει βλέψεις για την κορυφή.



Audrey Mika, «Excuses»
Η 20χρονη Audrey Mika θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου αν προτιμάς τα τραγούδια της Ariana Grande, αφού θυμίζει τη... σωσία της. Συνδυάζει αρμονικά της R&B με την pop μουσική και σίγουρα το νέο «Excuses» είναι το τραγούδι σου.



Mills, «Hollow»



Stephanie Poetri, «How We Used To»
Το πρώτο κομμάτι που έγραψε η Stephanie αφού μετακόμισε στις ΗΠΑ της επιτρέπει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο τραγούδι αλλά και στη συγγραφή στίχων.



Christian Leave, «Your Life Your Time»



Olivia Rotrigo, «Drivers License»
Η Olivia είναι εκείνο το 17χρονο κορίτσι που έχει καταφέρει να σπάσει ρεκόρ με το νέο της single στα charts αφού έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα του Spotify από κάθε άλλο τραγούδι, σε μόλις μία ημέρα.



Luna Shadows, «Nite Swim»



Δες τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved