4 facts για τη 17χρονη Olivia Rodrigo, το νέο μουσικό φαινόμενο

Η Olivia Rodrigo θα γίνει η επόμενη αγαπημένη σου star.

Τι κι αν είναι μόνο 17 χρονών, το κορίτσι «θαύμα» μόλις έκανε το ντεμπούτο της και σίγουρα θα τη λατρέψεις. Η Olivia Rodrigo είναι το νέο αστέρι της μουσικής βιομηχανίας, που όμως έχεις ακούσει και παλαιότερα. Αν είσαι fan της γνωστής σειράς «Highschool Musical: The Musical Series», θα ξέρεις πως έχει γράψει το υπέροχο τραγούδι «All I Want».



Με το τραγούδι της αυτό γνώρισε τεράστια επιτυχία αφού μπήκε στα charts και πολλά κορίτσια ταυτίστηκαν με τους στίχους. Τώρα, έρχεται με το νέο της single να κάνει αισθητή την παρουσία της. Είναι γεγονός πως η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός έχει καταφέρει το ακατόρθωτο μιας και το κομμάτι της έχει ταρακουνήσει για τα καλά τα μουσικά δεδομένα του σήμερα.

Το νέο της κομμάτι έχει τίτλο «Drivers License» και όπως έχει δηλώσει και η ίδια το έγραψε αφού είχε χωρίσει. Το κομμάτι αυτό αξίζει να σου πούμε πως θα είναι το lead single του επερχόμενου EP της καλλιτέχνιδας και οι πληροφορίες μας λένε πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως το «Drivers License» είναι το πρώτο non- Christmas track το οποίο έχει σπάσει ρεκόρ με τα περισσότερα streams σε μόλις μια ημέρα στο Spotify. Βρίσκεται πίσω από το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey και το «Last Christmas» των Wham!. Επίσης είναι αυτή τη στιγμή το Νο.1 τραγούδι στα Βρετανικά charts.



Η Olivia είναι ένα πανέμορφο νεαρό και ταλαντούχο κορίτσι που σίγουρα θέλεις να μάθεις καλύτερα επομένως έχουμε 5 facts για εκείνη που θα σε κάνουν να την μάθεις καλύτερα.

Διάβασε στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved