Backstreet Boys: Η νέα τους συνεργασία με την Pop Queen θα σε ενθουσιάσει

Το boy band συνεργάζεται με τo Νο1 Pop Icon και οι θαυμαστές ουρλιάζουν!

Μετά την αναμονή, τα αγόρια των Backstreet Boys επιστρέφουν και… όχι μόνα τους. Τι κι αν έζησαν ένδοξες εποχές με τις μουσικές τους κυκλοφορίες και σταμάτησαν για μερικό διάστημα, τώρα επέστρεψαν. Βέβαια, να ξέρεις ότι αυτό το κομμάτι έρχεται μετά από το 9o album των αγοριών, το «DNA».

Το νέο τους κομμάτι είναι σίγουρα κάτι που θα σε εκπλήξει μιας και έρχονται μαζί με το pop icon της δεκαετίας του 2000 που ακόμη καταφέρνει να εντυπωσιάζει το κοινό της. Το νέο κομμάτι έχει τίτλο «Matches» και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα συμπεριλαμβάνεται στην deluxe έκδοση του album «Glory» της καλλιτέχνιδας.

Κι όμως, η καλλιτέχνιδα με την οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους τα αγόρια των BSB είναι η Britney Spears και κανένας δεν περίμενε μια τέτοια συνεργασία.

https://www.instagram.com/p/CIpSCY3gPb8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόσο οι Backstreet Boys, όσο και η Britney Spears έδειξαν τη χαρά τους στα social media για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα της μουσικής τους συνεργασία. Οι θαυμαστές πάντως δείχνουν ενθουσιασμένοι και αυτό φαίνεται από τα views που έχει το κομμάτι τους στην πλατφόρμα του YouTube. Σε μόλις λίγες ώρες κυκλοφορίας ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο. Το «Matches» είναι εκείνο το δυναμικό τραγούδι με ευχάριστο beat που έψαχνες.

Άκουσε το «Matches» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved