Η Britney Spears και ο Justin Timberlake ήταν ήδη pop stars από τα 13 τους

Το βίντεο από την παιδική τους ηλικία που θα σε ενθουσιάσει

Μιλάμε για δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια στο μουσικό κομμάτι της showbiz, που έχουν χαρακτηριστεί πολλές φορές ως «πρίγκιπας» και «πριγκίπισσα» της pop. Η Britney Spears κυκλοφόρησε το πρώτο της single το 1998 (17 χρονών), με τίτλο «Baby One More Time» και αποτέλεσε τεράστια επιτυχία. Από την άλλη, ο Justin Timberlake ξεκίνησε σα βασικός τραγουδιστής του επιτυχημένου boyband «NSYNC» από το 1995 μέχρι το 2002, κι έκτοτε ακολούθησε την επιτυχημένη solo καριέρα που γνωρίζεις.

Σε αυτό το σημείο, όμως, έχουμε να σε πληροφορήσουμε ότι και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους πολύ νωρίτερα και, μάλιστα, έχουμε και τα ντοκουμέντα που θα χρειαστείς για να το δεις με τα μάτια σου. Στο απόσπασμα, λοιπόν, που «ξεθάψαμε» από το Internet, θα απολαύσεις την Britney και τον Justin να τραγουδούν και να χορεύουν σε ηλικία μόλις 13 ετών (1994) στο Mickey Mouse Club.

To MMC ήταν μία αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή, από την οποία πέρασαν -όταν ήταν μικροί- πολλoί καταξιωμένοι σήμερα celebrities, όπως η Christina Aguilera, ο Ryan Gosling, η Keri Russell και -φυσικά- οι πρωταγωνιστές του βίντεο, Justin και Britney.

Να σου πούμε πόσο καταπληκτικοί ήταν ήδη από τότε; Να σου πούμε ότι στο βίντεο βλέπουμε δύο έτοιμα αστέρια της pop μουσικής; Τα λόγια είναι περιττά. Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις για τι πράγμα σου μιλάμε.



Διάβασε επίσης: Η Angelina Jolie στα 16 της είναι ίδια με την κόρη της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved