The Weeknd: Τραγουδά πρώτη φορά στα Ισπανικά και θα σε εντυπωσιάσει

Το νέο remix του θα γίνει το αγαπημένο σου.

Έχεις αγαπήσει πολλές δισκογραφικές δουλειές του The Weeknd, αλλά κάτι παρόμοιο δεν έχεις ξανακούσει! Ο No1 καλλιτέχνης των charts μόλις έκανε ακόμη ένα βήμα προς την επιτυχία και κυκλοφόρησε ένα νέο track, βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το ευχάριστο μιας και μιλάμε για την πρώτη φορά που επιχειρεί να τραγουδήσει στα Ισπανικά και μάλιστα συνεργάζεται με έναν από τους αγαπημένους σου Λατίνους καλλιτέχνες.

Το νέο του τραγούδι είναι το remix του «Hawai» και πίστεψέ μας θα σε εντυπωσιάσει. Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, για πρώτη φορά τραγουδά στα Ισπανικά και μαζί του βρίσκεται ο μοναδικός Maluma.

Η μουσική είναι γραμμένη από τους ίδιους του καλλιτέχνες και πρόκειται για ένα τραγούδι χωρισμού στην εποχή του… Instagram και όπως και το original track, έτσι και το video του remix του «Hawai» γυρίστηκε στο Los Angeles.

Εν τω μεταξύ πρέπει να ξέρεις ότι το «Hawai» βρίσκεται για περισσότερες από μια εβδομάδες στην πρώτη θέση του Billboard Hot Latin Songs, στην πρώτη θέση του Latin Streaming Songs αλλά και του Latin Airplay Charts. Ε λοιπόν, για να έχει κερδίσει τέτοιες θέσεις, κάτι θα έκαναν σωστά τα αγόρια.

Άκουσε το «Hawai» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved