Το «In Your Eyes» είναι ο λόγος που λατρεύουμε τα remixes

O Kenny G έβαλε το χεράκι του.

Σκέψου ένα pop τραγούδι, μια επιτυχία... μεγατόνων «παντρεμένη» με ένα από τα πιο αισθησιακά πνευστά όργανα της μουσικής. Ε λοιπόν ναι, το «In Your Eyes», το κομμάτι του The Weeknd μόλις γνώρισε το δεύτερο remix του και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ερωτηθήκαμε κεραυνοβόλα!

Πρέπει να σου θυμίσουμε ότι το «In Your Eyes» είναι track του album «After Hours» και όχι μόνο το λατρέψαμε, αλλά διακρίθηκε σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης το κομμάτι αυτό έχει κυκλοφορήσει ξανά, με την πολύτιμη προσθήκη της Doja Cat, επομένως το remix που θα σου παρουσιάσουμε δεν είναι το πρώτο του «In Your Eyes».

Αυτή τη φορά το χεράκι του βάζει ο ταλαντούχος Kenny G, ο καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις και συγκεκριμένα να σου πούμε ότι μετρά πωλήσεις περισσότερες των 75 εκατομμυρίων. Με 16 υποψηφιότητες για Grammy βραβεία και μια νίκη έρχεται τώρα να δώσει μια εντελώς διαφορετική αισθητική στο κομμάτι του The Weeknd που σίγουρα θα αγαπήσεις.

Ο σαξοφωνίστας απογείωσε το κομμάτι και πρέπει να σου πούμε ότι εμάς μας κέρδισε. Χωρίς τεράστιες αλλαγές το «In Your Eyes» έχει πλέον μια πιο ρομαντική υφή και κυρίως ερωτική. Το σαξόφωνο δίνει στο pop κομμάτι του The Weeknd τον χαρακτήρα που το αρμόζει και δε χωρά καμία αμφισβήτηση περί αυτού.

Άκουσε το remix του «In Your Eyes» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved