Oι δύο Λατίνοι ενώνουν τις φωνές τους και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Η πρώτη τους συνεργασία θα γίνει hit, πρέπει να το ξέρεις!

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλοι Λατίνοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συνεργασία «φωτιά». Φυσικά στόχος τους είναι να κάνουν κάθε έναν από εμάς να ξεσηκωθούμε και με το νέο του single «No Drama» τα έχουν καταφέρει περίφημα.

Οι παγκόσμιοι superstars Becky G και Ozuna συνεργάζονται για το πιο εκρικτικό single της εποχής και μαζί με το «No Drama» κυκλοφόρησαν ένα music video που έκανε πρεμιέρα στο MTV First Look στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Λατινική Αμερική. To «No Drama» έχει την υπογραφή τους μαζί με άλλους συνθέτες και η παραγωγή ανήκει στον Hydro και τον Elof Loelv.

Όσο για το music video, είναι σκηνοθεσίας του Mike Ho, γνωστός για το κινηματογραφικό του στυλ και το αποτέλεσμα που έδωσε είναι σίγουρα ένα κινηματογραφικό αριστούργημα. Πάντως να ξέρεις, τόσο η Becky G, όσο και ο Ozuna έχουν τεράστιες επιτυχίες στις πλάτες τους.

Η Becky G με το «Muchacha», κέρδισε μία υποψηφιότητα για American Music Award στην κατηγορία Best Female Latin Artist και μία υποψηφιότητα στα People’s Choice Awards στην κατηγορία Latin Artist 2020 και ο Ozuna αντίστοιχα έχει φτάσει στην κορυφή του Billboard charts και είναι ένας καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα 2020 Latin Grammy έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 8 υποψηφιότητες συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Record of the Year και Best Urban Music Album.

Δες εδώ το «No Drama»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved