Snik- Mente Fuerte: To χρονικό μιας φιλίας που έγινε... diss track

Είναι μια σχέση αγάπης- μίσους, αυτό είναι σίγουρο.

Τα diss tracks δεν έχουν τελειωμό μεταξύ των Snik και Mente Fuerte, παρ' όλα αυτά πολλές είναι οι ερωτήσεις των θαυμαστών και πολλά είναι τα σχόλια τους κάτω από κάθε τραγούδι που ανεβάζουν οι δύο τραπερς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαμάχη μεταξύ τους είναι έντονη μέχρι εκεί που δεν πάει και η φιλία τους είναι πια παρελθόν.

Όλα ξεκίνησαν από ένα κομμάτι του Mente Fuerte και του Hawk και έτσι εξηγείται τελικά η κόντρα του Snik και με τα δύο αγόρια. Το «Rudeboy» είχε περισσότερες «μπηχτές» για τον Snik απ' ό,τι οι ανυποψίαστοι fans νόμιζαν και ναι, μετά από αυτό ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν πυρά ο ένας στον άλλον, είτε για προσωπικά θέματα, είτε για επαγγελματικά, ακόμη και για τις δισκογραφικές στις οποίες τα δύο αγόρια ανήκουν.

https://www.instagram.com/p/BZ6CNw5jX3Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και ο Mente Fuerte με τον Snik είχαν μια καλή φιλική σχέση και μια ακόμη καλύτερη συνεργασία αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Όπως ο Snik τόνισε στο diss track του «Karma» αλλά και «Muerto» ο Mente έγινε διάσημος μέσα από τις συνεργασίες τους και τις κοινές τους εμφανίσεις.






Ένα από τα κομμάτια που έχουν συνεργαστεί τα δύο αγόρια είναι το «ΑTH» του 2017 και το «211» του 2018, ωστόσο οι θαυμαστές διαφωνούν με αυτή την άποψη μιας και ο Mente είχε μεγάλο κοινό και πριν από τις συνεργασίες τους.






Μεταξύ άλλων, ένα θέμα που απασχολεί τα αγόρια είναι η διασημότητα, τα λεφτά και κυρίως η έντιμη συμπεριφορά απέναντι στα... αδέρφια. Ξέρεις ήδη ότι οι τραπερς βάζουν πολύ ψηλά τις φιλίες τους και την οικογένειά τους και εδώ όπως φαίνεται τα αγόρια δεν ανήκουν πια στο ίδιο στρατόπεδο.

Η απάντηση του Mente δεν άργησε να έρθει και το δικό του diss track έχει τίτλο «2.1.1».. Φυσικά οι στίχοι είναι αρκετά σκληροί και σίγουρα δεν υπολογίζει την παλιά τους σχέση. Η κατάσταση έχει όντως ξεφύγει μιας και όπως ακούμε, τόσο στα tracks του Snik, όσο και του Mente, ο ένας στέλνει κόσμο στο σπίτι του άλλου και οι απειλές δεν έχουν τέλος. Πάντως, ο Mente ακολούθησε τα βήματα του Snik και πρόσθεσε στο diss track του την ηχογράφηση της κλήσης τους, άραγε ποιο θα είναι το επόμενο ξέσπασμα;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved