Snik: Έκανε την κόντρα με τον Mente Fuerte track και είναι πρώτος στα trends

Το diss track του Snik είναι πρώτο στα trends και το story πίσω από την κόντρα με τον Mente Fuerte.

Το νέο κομμάτι του Snik, μόνο ένα απλό track δεν το λες. Το κομμάτι «Karma» μόλις κυκλοφόρησε και έχει πολλά περισσότερα να σου πει από όσα νομίζεις. Κάτι έχει συμβεί μεταξύ των «αδερφών» του και, ξέρεις πολύ καλά ότι την προδοσία, οι σωστοί και γνήσιοι τραπερς δε την αφήνουν να περάσει έτσι.

Η σχέση του Snik με τον Mente Fuerte ήταν σχεδόν οικογενειακή και αυτό το ξέρουμε όλοι, αυτή τη στιγμή όμως τα αγόρια φαίνεται ότι έχουν μια τεράστια κόντρα και τα σημάδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής μας βοηθάνε να καταλάβουμε το story πίσω από την κόντρα τους.



Όλες οι υποψίες μας ξεκίνησαν έπειτα από κάποια insta stories που έγιναν από τον Snik αλλά και από τον Mente Fuerte. Ο Snik ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το Spotify στο οποίο είχε διαγράψει με μια κόκκινη γραμμή το τραγούδι «Rudeboys» με τον Mente Fuerte αλλά και με τον Hawk. Στο BEEF λοιπόν εμπλέκεται και ο Hawk, μιας και ο Snik κατηγόρησε εκείνον και τον Mente Fuerte για ψεύτικα και.. αγορασμένα views στο παρελθόν. Ακολούθησαν και άλλα stories από τον ίδιο με μια συνομιλία με τον Mente o οποίος του ζητούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και να διαγράψει όσα είχε ανεβάσει. Αντίστοιχα και ο Mente ανέβασε σειρά από φωτογραφίες με κείμενα, αλλά και ένα videο στο οποίο μιλά με τον Hawk και με ειρωνικό ύφος αφήνει υπονοούμενα για τους τραπερς αλλά και για δισκογραφικές, συγκεκριμένα όπως υποστηρίζουν οι θαυμαστές για την ATH RECORDS, εκείνη του Snik προφανώς.



Πολλοί ισχυρίζονται ότι η κόντρα τους πήρε τεράστιες διαστάσεις από τη στιγμή που ανέβηκε το «BOSSES» του Snik το οποίο λόγω αναφορών δε μπήκε στα trends του YouTube. Η κόντρα πάντως συνεχίζεται και μάλιστα ο Snik έβγαλε το νέο «Karma», ένα diss track για τον Mente Fuerte. Το κομμάτι ξεκινάει με ένα ηχογραφημένο μήνυμα και όπως μπορούμε να καταλάβουμε συνομιλεί με τον Mente. Στη συνέχεια ο τράπερ μιλά για τους «φίλους» που τελικά τον πρόδωσαν και άραγε θα υπάρχει απάντηση σε αυτό το κομμάτι;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved