Θυμάσαι τις «Dinamiss»; Μόλις κυκλοφόρησαν νέο track και θα το λατρέψεις

Τα κορίτσια είναι έτοιμα να κατακτήσουν την τραπ σκηνή.

Μη νομίζεις ότι ο κόσμος της τραπ μουσικής ανήκει μόνο σε άντρες καλλιτέχνες. Πολλά κορίτσια, τόσο στην εγχώρια, όσο και την Παγκόσμια ραπ- τραπ σκηνή έχουν αποδείξει ότι μια γυναίκα είναι ικανή για όλα. Όπως η Nicki Minaj, η Doja Cat, ακόμη και η νεαρή Zaff έχουν δείξει τις μουσικές τους ικανότητες και αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκονται οι «Dinamiss».

Οι δύο καλλονές αδερφές έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τις διασκευές τους, όπως η διασκευή του «Senorita» και, το μόνο που έμενε ήταν να κυκλοφορήσουν ένα νέο hit. Και έτσι έγινε. Η Μαρία και η Ελένη Ντίνα ( aka Dinamiss) μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο «Gusto» και σίγουρα είναι αυτό το... κάτι που είχες ανάγκη να ακούσεις.

Με pop μελωδίες, αλλά και έντονα τα trap χαρακτηριστικά το «Gusto» είναι το κομμάτι που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να λατρέψεις ακόμη περισσότερα τα δύο κορίτσια. Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι το τραγούδι τους κυκλοφόρησε με το music video του και τα special effects που θα δεις θα σε εντυπωσιάσουν.

Τα κορίτσια με αυτή την κυκλοφορία κατάφεραν να μπουν στα Trends του YouTube και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Aν νομίζεις ότι μόνο ο Mad Clip και ο Snik κάνουν «παιχνίδι» αυτή την εποχή, δες τις «Dinamiss» και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη.

Δες το music video του «Gusto» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved